Denizli OSB Baskani Uslu, Enerji Kisitlamasi Tartismalarina Son Noktayi Koydu

Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskani M. Abdülkadir Uslu, “Sanayi kuruluslarinda enerji kisitlamasinda süreç uzayacak mi?” tartismalarina son noktayi koydu.

Denizli OSB Baskani Uslu, Enerji Kisitlamasi Tartismalarina Son Noktayi Koydu


Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani M. Abdülkadir Uslu, sanayi kuruluslarinda elektrik kisitlamasinin devam edip etmeyecegi ile ilgili açiklamada bulundu. Uslu, sanayicilerin tedirgin olmamasini isteyerek, kisitlamanin bugün saat 24.00 itibariyle bitecegini söyledi.



Enerji kisitlamasi tartismalarina son noktayi koyan Baskan Uslu; “Son birkaç günden bu yana Denizli’deki sivil toplum kuruluslarinin Baskanlari, Oda Baskanlari ve bazi arkadaslarimiz, sanayicileri ve insanlari tedirgin edici bir sekilde ‘Bu enerji kesintisi uzarsa kötü olur’ seklinde beyanatlar veriyorlar. Bize Enerji Bakanligi’ndan gönderilen yaziya göre bugün saat 24.00 itibariyle enerji kisitlamasi bitiyor. Bunun tartisilacak bir tarafi yok. Resmi makamlardan bir açiklama gelmeden kamuoyunda bu tür beyanatlarin verilmesi bana göre yanlis. Kimse tedirgin olmasin. Insallah Allah’tan bir mani çikmazsa elektrik kisitlamasi bundan sonra olmayacak. Bize resmi bir bilgi su ana kadar gelmedi. 10 gündür devam eden bir süreç oldugu için Cumhurbaskanimizin 10 gün söylemini o manada söyledi diye düsünüyorum. 10 gün açiklamasi yanlis anlasildi, yanlis yorumlandi bence. Bize simdiye kadar ne Enerji Bakanligi’ndan ne de Sanayi Bakanligi’ndan herhangi bir bilgi gelmedi. Su anda sürecin planlandigi gibi sürecegini düsünüyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA