Discord Çöktü Mü? Discord Neden Açılmıyor? Discord Düzeldi Mi?

Anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformu Discord, erişim sorunları yaşadı. Kullanıcılar "Discord Çöktü Mü? Discord Neden Açılmıyor? Discord Düzeldi Mi?" sorularının yanıtını arıyor.

Discord Çöktü Mü? Discord Neden Açılmıyor? Discord Düzeldi Mi?
Anlık mesajlaşma uygulaması olan Discord'a dün akşam saatlerinden beri erişilemiyor. 'Bağlantı sorunu' yazan bir hata ekranı veren programa geçici olarak erişilemiyor. Peki Discord Çöktü Mü? Discord Neden Açılmıyor? Discord Düzeldi Mi? İşte Discord ile ilgili son dakika bilgiler...

Discord Çöktü Mü?

Kullanıcılar, topluluk oluşturmak için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformu olan Discord'a erişmeye çalışırken yükleme ve bağlanma hatalarıyla karşılaştı.

Discord, kullanıcılara konuyla ilgili olarak 'Sorun için özür dileriz, ekibimiz bu sorunu araştırıyor' şeklinde yanıt verdi.

Discord Çöktü Mü? Discord Neden Açılmıyor? Discord Düzeldi Mi?

Discord Ne Zaman Düzelir?

Discord yaşanan erişim sorununa ilişkin Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 'Şu anda yaygın bir API kesintisini araştırıyoruz ve bu sorunu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz. Daha fazla ayrıntı için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.' ifadeleri kullanıldı.

Discord Nedir?

Discord, topluluk oluşturmak için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. Aralık 2020 itibariyle 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve 140 milyon aylık aktif kullanıcıya sahipti. Discord, Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve web tarayıcılarında çalışır. Oluşturulan Discord sunucusunda yeni ses, metin veya sahne kanalları açılabilir. Bu sayede çok üyeli bir sunucuda kişiler farklı kanallarda konuşabilir ve tek bir kanala göre daha az yoğunluk sağlayabilir.