Baskan Dinçer Kar Temizlik Personeline Pekmez Ikram Etti

Aksaray’da günlerdir yogun bir sekilde yagan kar tüm kenti beyaza bürürken, Aksaray Belediyesi ekipleri araliksiz çalismalarini sürdürüyor. Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Evren Dinçer kar temizleme mücadelesi veren personele pekmez ikram etti.

Baskan Dinçer Kar Temizlik Personeline Pekmez Ikram Etti
Tüm yurdu etkisi altina alan ve Aksaray’da da günlerdir etkisini sürdüren kar yagisi hayati olumsuz etkilerken, Aksaray Belediyesi vatandaslarin magdur olmamalari için günlerdir yaptigi kar temizleme çalismasini gece gündüz araliksiz sürdürüyor. Çalismalari yerinde inceleyen Baskan Evren Dinçer çalisan personele pekmez ikram etti.

Burada bir açiklama yapan Baskan Dinçer, “Yaklasik 100 araç ve 500 personelimizle gece gündüz demeden karla mücadele ediyoruz. Eksi 20-25 dereceye varan sicaklik kosullari altinda gece gündüz demeden sag olsunlar gayretle, azimle çalisiyorlar. Aksaray’imiz üzüm ve pekmeziyle meshurdur, bölgede ün salmistir. Aksaray’imizin her evinde olan bir besin kaynagidir. Bu vesile ile hem pekmezimizi hatirlatmak hem de bu manada bu gücü çalisanlarimiza vermeyi arzu ettik” dedi.

Kent genelinde çalimalar araliksiz sürüyor.
Kaynak: İHA