Milletvekili Ceylan, 'Her Yastan Kanser Hastasi Çorum'da Tedavi Görecek'

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yapimi devam eden Onkoloji Hastanesi’nde her yastan kanser hastasinin tedavi olabilecegini söyledi.

Milletvekili Ceylan, 'Her Yastan Kanser Hastasi Çorum'da Tedavi Görecek'
Çorum Kanser Hastalari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan ’Bakisini Degistir Hayata Gülümse’ projesi kapsaminda düzenlenen programda konusan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, gece gündüz demeden dernek üyelerinin derdiyle dertlenen ve haftanin en az üç günü kendisini arayip taleplerini ileten Çorum Kanser Hastalari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hülya Karabiyik’a üstlendigi böylesi önemli bir misyon için tesekkür etti.

Kanseri hastalarina seslenerek, "Ne tür bir talebiniz olursa olsun basimizin üstünde. Sizin taleplerinizi emir telaki ederiz. Size yardimci olmak bizim boynumuzun borcudur" diyen Milletvekili Ceylan, kendisi gibi AK Parti teskilatlari ve Çorum Belediyesi’nin de her zaman her konuda yardimci olmaya hazir oldugunu kaydetti.

Onkoloji tani ve Tedavi Merkezi ile ilgili gelismeleri de paylasan Milletvekili Ceylan, Onkoloji Hastanesi’nin Çorum’da 100 yilin yatirimi oldugunu vurgulayarak, Çorum ölçegindeki 51 ilde böyle bir hastanenin olmadigini, 750 bin nüfusun altindaki illere hastane açilmasina izin verilmedigini hatirlatti.

Kent’teki birlik beraberligin sayesinde böylesi önemli bir yatirimin Çorum’a kazandirildigina dikkat çeken Ceylan, “Onkoloji hastanemizin kazandirilmasi noktasinda Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Saglik bakanimiz Fahrettin Koca ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Onkoloji Hastanesi insaatiyla ilgili olarak çalismalarin hava muhalefeti nedeniyle kisa bir süreligine durdugunu anlatan Milletvekili Ceylan, ikinci etabi ihale edilen hastanenin en hizli bir sekilde yapilip, hizmete açilacagini kaydetti.

Ceylan, hastane ile ilgili tüm cihazlarin hazir oldugunu ve binanin tamamlanmasinin ardindan da hizmete açilacagini ifade etti.

Onkoloji

Onkoloji Hastanesi’nde çocuk hastalarin da tedavi görüp görmeyeceginin sorulmasi üzerine Milletvekili Ceylan, çocuktan en yasli hastaya kadar her yastan hastanin Çorum’da kanser tedavisi görecegini bildirdi.

’Eski Devlet Hastanesi’nde poliklinik hizmeti aksamayacak’

Eski Devlet Hastanesi’nin yikilarak yerine yenisinin yapimi ile ilgili sürecin devam ettigini hatirlatan Milletvekili Ceylan, yikimin tamamlanmasiyla birlikte yeni bina yapim sürecinin baslayacagini vurguladi.

Bu süreçte Bahçelievler Mahallesi basta olmak üzere bölgede bulunan insanlarin poliklinik hizmetlerinin aksatilmayacagini belirten Ahmet Sami Ceylan, "Hastane insaati devam ederken de hizmetlerin aksatilmamasi için yapilan tek katli bina bitmek üzere. Hemsehrilerimiz endise etmesin hiçbir sekilde poliklinik hizmeti aksatilmadan sürdürülecek.” seklinde konustu
Kaynak: İHA