Beylikdüzü'nde Hayat Durma Noktasina Geldi

Aksam saatlerinde baslayan kar yagisi ile adeta Beylikdüzü’nde hayat durdu. Istanbul’un en önemli ulasim yollarindan olan E-5 karayolunda trafik saatlerce dururken vatandaslar, otobüslerden inerek yürümeye basladi. Bazi vatandaslarin ise evlerine dönmek için metrobüslere akin etmesiyle giselerde yogunluk olustu.

Beylikdüzü'nde Hayat Durma Noktasina Geldi
Geçtigimiz günlerde baslayan ve araliklarla devam eden kar yagisi, aksam saatlerinde hizini arttirinca Beylikdüzü’nde adeta hayat durma noktasina geldi. Yer yer 30 santimetreyi bulan kar yüksekligi ile yollar karla kaplandi. Istanbul’un baslica ulasim yolu olan E-5 karayolu ise gidis gelis olmak üzere trafige kapandi. Kilometrelerce kuyruk olusan yolda, araçlar mahsur kalirken bazi vatandaslar araçlarini yol kenarlarinda birakti. Otobüs ve minibüs gibi toplu tasima araçlarindan inen vatandaslar, E-5 karayolundan yürümeye basladi.

Bazi vatandaslar ise metrobüs duraklarina akin edince giselerde yogunluk olustu.

“Saatlerdir yoldayiz”

Trafikte saatlerce kaldigini söyleyen bir vatandas ise “Yaklasik 2 buçuk saattir yoldayiz. Perisan olduk evlerimize gidemiyoruz. Kar lastigimiz olmasina ragmen yolda kaldik. Yanimdaki arkadasim ise bu havada 3 saattir yürüyor. Ben arkadasimi yoldan aldim arabasi yolda kaldigi için bir yere park etti. Ön tarafimiz kilitli oldugu için hiçbir yere gidemiyoruz. Artik Istanbul Büyüksehir Belediyesi mi suçlu kim suçlu bilmiyorum” dedi.

“Arabami isyerinde biraktim”

Trafigin kapanmasi ile yolda kalan baska bir vatandas ise “Ben yaklasik 1 kilometre mesafeyi zor kosullarda 1 saattir yürüyorum. Aracimi yollar kapali oldugu için isyerinde biraktim ve metrobüse binerek bir akrabamin evine gitmeye çalisiyorum. Gerekli uyarilar yapildi ama kis kosullari bu sene agir oldu. Allah korusun bizleri kazalardan” dedi.

Kaynak: İHA