Amasya'da Yolda Mahsur Kalan Tir Sürücülerine Yardim

Amasya’nin Tasova ilçesinde, Kaymakam Ahmet Gökcecik ve polis ekipleri kar yagisi ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan tir sürücülerine kumanya dagitti.

Amasya'da Yolda Mahsur Kalan Tir Sürücülerine Yardim
Uluslararasi yük tasimaciligi yapan yaklasik 100 tir sürücüsü, yogun kar yagisi ve tipi sebebiyle Tasova’da mahsur kaldi. Bunun üzerine Kaymakam Ahmet Gökcecik ve Tasova Bölge Trafik Denetle Büro Amirligi ile Tasova Emniyeti’nde görevli polis ve bekçilerle, yolda mahsur kalan sürücülere içinde temel gida malzemelerinin bulundugu kumanyalari dagitti.

Kaymakam Ahmet Gökcecik, gazetecilere yaptigi açiklamada, bölgede kisin çok çetin geçtigini belirterek, "Amasya’mizin Tokat’a açilan, Iran’a, Erzurum’a açilan, yolunun denetlemesini ve kontrolünü gerçeklestirmekteyiz. Suan yogun kar yagisindan dolayi, tirlarimizi TIR parklarina çektik. Ve TIR soförlerimizin bir ihtiyaçlarinin olup olmadigini sormak için burada bulunuyoruz. Ihtiyaçlarinin olmadiklarini belirti arkadaslar. Biz onlara ufak tefek gida yardimi yapmaya çalistik. Onlari gece boyunca magdur etmemek üzere ekiplerimiz 24 saat esasiyla çalismakta. Insallah geceyi kazasiz belasiz geçiririz ve yollarimiz açildigi takdirde onlari Iran’a, Erzurum’a, Agri’ya, Dogubayazit’a yolcu ederiz. Türkiye’ye karla mücadele de basarili bir mücadele diliyorum. Amasya ilimizde mücadelemiz devam etmekte” dedi.

Kaynak: İHA