Soguk Havaya Aldiris Etmediler, Kar Üstünde Yari Çiplak Gürestiler

Kirikkale’de gece yarisi sokaga çikan 3 kafadar, soguk havaya aldiris etmeden kar üstünde yari çiplak güresti.

Soguk Havaya Aldiris Etmediler, Kar Üstünde Yari Çiplak Gürestiler
Kirikkale’de kar yagisinin ardindan sehrin birçok yeri beyaza büründü. Kar yagisinin etkili oldugu yerlerde vatandaslar sokaga çikarak karin keyfini çikartti. Kartopu oynamak ve kar manzarasina karsi fotograf çekinmek isteyenler büyüksehir parkina akin etti. Gece yarisi sokaga çikan 3 kafadar ise soguk havaya aldiris etmeden kar üstünde yari çiplak güresti.

Amatör olarak gürestiklerini ifade eden Dogan Akyüz, "Bu isi amatör yapsak olsak da bir o kadar da hevesliyim. Su zaman da en güzel yapilacak spor dali güres diyorum. Çogu sporun çogu isin mevsimi olmadigi için bence güresin de mevsimi yoktur. Spor her dalda güzeldir. Karda güresirken insan üsüdügünü hissetmiyor. Daha çok yatikça yapasin geliyor. Insallah devamini getirecegim" dedi.

Yusuf Can Karakaya, "Yusuf amcam ve Dogan kardesimle beraber bir kar eglencesi yapalim dedik. Onlar benden daha profesyoneller. Beraber güzelce bir eglence yaptik. Çok mutlu oldum" diye konustu.

Kartopu oynamak sokaga çikan Metehan Cilasun, "Gerçekten özledigimiz bir güne geldik. Kisi hep böyle bekliyorduk biz. Bu saatte herkes disari çikti beraber kar oynuyoruz. Mutluyuz yani" ifadesini kullandi
Kaynak: İHA