Kocasinan'dan Erkeklere Özel En Son Teknolojiyle Donatilmis Tesis

Kocasinan Belediyesi tarafindan sadece erkeklerin faydalanabilmesi amaciyla yaptirilan yüzme havuzu ve fitness gibi hizmetlerinin yer aldigi en son teknolojiyle donatilmis tesis, hizmete açildi. Örnek sosyal belediyecilik hizmeti sunduklari vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, Kayserililerin sosyal hayatini renklendirmek, hayatlarini kolaylastirmak ve onlarin mutlu yasamalari için sosyal tesisler yaptiklarini söyledi.

Kocasinan'dan Erkeklere Özel En Son Teknolojiyle Donatilmis Tesis
Mimarsinan Mahallesi’ne Kocasinan Akademi çatisi altinda bir tesis daha kazandiran Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’i günden güne daha konforlu bir ilçeye dönüstürdüklerini belirterek, Kayserililerin yasam standardini yükseltecek hizmetler ürettiklerini ifade etti.

Insani merkez alan hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla çalistiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Bölgemizde vatandaslarimizin sosyal hayati renklendirmek için yapmis oldugumuz tesislerin bir tanesi de hizmet vermeye basladi.

Yüzme havuzu, fitness ve aerobik gibi spor faaliyetlerinin yapildigi sosyal tesis, simdiden yogun ilgi görüyor. Siklikla belirttigimiz gibi sosyal hayati renklendirecek ve hemserilerimizin bir araya gelebilecegi mekanlarin sayisini artirmak en önemli islerimizin basinda geliyor. Bu noktada yeni tesisler yapmaya, bu tesisleri projelendirmeye ve insaat halindeki tesislerimizi de tamamlayarak hemserilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Bu ve benzer projelerin zamanla her mahallemizde yayginlasarak devam edecegini belirtmek istiyorum. Bütün gayretimiz; Kayseri’mizde ve Kocasinan’imizda yasayan hemserilerimizin sosyal hayatlarini kolaylastirmak ve onlarin mutlu yasamalari için hizmetler üretmektir. Tesisimizin Kocasinan’imiza ve vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kayserililerin yasamaktan keyif alabilecegi ve mutluluk duyabilecegi bir Kocasinan insa ettiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artiran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA