Cosan; 'Ne Olacak Bu Buldan'in Hali'

Buldan Kent Konseyi Baskani Hasan Cosan, “Ne olacak bu Buldan’in hali, herkes sorumluluktan kaçiyor, karar verici ve uygulayicilari göreve davet ediyorum” dedi.

Cosan; 'Ne Olacak Bu Buldan'in Hali'
Buldan’da uzun dönemdir açikladiklari sorunlarla ilgili halen bir adim atilmadigini iddia eden Buldan Kent Konseyi Baskani Hasan Cosan, yetkilileri göreve davet etti. Baskan Cosan, yaptigi açiklamada su ifadeleri kullandi:

“Ne olacak bu Buldan’imizin hali. Bütün yetkili idari amirlerini göreve davet ediyorum.

Kent konseyi olarak daha önce dile getirdigimiz Akçesme’ye inen yol kazalara davetiye çikarmaya devam ediyor. Bu yolun karayollarindan talep edilerek Belediyeye geçmesi gerektigini, Garaj çikisi ve Akin Lisesi önü, Pehlivan kavsagi gibi yerlerin öncelikle hiz kesici konmasi gerektigini ve kaygan asfaltin tirtil yapilmasi gerektigini gibi taleplerimiz oldu. Maalesef ki herkes sorumluluktan kaçip, topu taca atiyor. Bugün geldigimiz nokta, onlarca aracin kaza yapip, maddi hasara ugrayarak milli servetin heba olmasi noktasidir. Is isten geçtikten sonra yollar kumlanmaya basliyor. Zamaninda alinmadik tedbirlerin sonucu ileride daha kötü sonuç dogurabilecek hatta ölümlere sebep olabilecektir.

Sunu bilin ki Buldan sahipsiz degildir. Karar verici ve uygulayicilari Buldan halki adina göreve davet ediyoruz”
Kaynak: İHA