Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu'ndan Muhtesem Konser

Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu, Sef Murat Küçük yönetiminde muhtesem bir konsere imza atti.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Baskan Yardimcilari Mahmut Findik ve Mehmet Ali Karasu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida müziksever katildi.

Salondaki yogun ilginin yani sira Bozüyük Belediyesi sosyal medya hesaplarindan canli olarak yayinlanan konser internet üzerinde de ilgi ile izlendi. Birbirinden degerli sanat müzigi eserlerinin icra edildigi konserde izleyenler coskulu dakikalar yasadi.

Konser sonunda koroya uzun yillar emek veren üyelere plaket takdim edilirken, bir sürpriz de Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’na yapildi. Baskan Bakkalcioglu’na 1997 yilinda Belediye bünyesinde olusturulan Türk Sanat Müzigi Korosunun o günlerde yapmis oldugu bir konsere ait brosür hediye edildi.

Bu duygusal anin ardindan konusan Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, "Geçmisten beri Bozüyük sokaklarinda Türk müziginin sesi her zaman yankilanmistir. Önceki görev dönemimde de bunun farkindaydik. O zamanda belediye olarak korolarimiza sahip çikarak onlari güçlendirmek istedik ve Türk Halk Müzigi ve Türk Sanat Müzigi korolarimizi olusturmustuk. Daha sonraki yillarda bu destekler yeteri kadar olmadi ama hiç bir zaman bu arkadaslarimiz yilmadilar. Sonuçta Bozüyük içinden çok degerli müzik üstatlari çikti. Halk Müziginden Mehmet Uysal hocam ve Sanat Müziginden Murat Küçük kardesim çikti. Yeniden göreve gelmemizle birlikte onlara katki vererek bu konseri yeniden organize edelim istedik. Geçen ay muhtesem bir Halk müzigi konseri dinledik. Bugün burada da gözüm dolarak Sanat Müzigi konserini zevkle izledim. Hepsine tekrar çok tesekkür ediyorum. Korolarimizda bulunan üyelerimiz amatörce bir ruhla kendi katkilariyla hiç yilmadan bu konseri düzenliyorlar. Bizlerde seflerimizin öncülügünde bu organizasyonlara destegimizi sürdürecegiz insallah" dedi.

Konser sonunda salonda bulunan dinleyiciler koroyu ayakta alkislarken, Koro Sefi Murat Küçük, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’na destek ve katkilari nedeniyle tesekkür etti.
Kaynak: İHA