Soguk Havada Ögrencilerin Içini Isitan Etkinlik

Amasya Tasova Gençlik Merkezi, final haftasindaki üniversite ögrencilerine çorba ikraminda bulundu.

Soguk Havada Ögrencilerin Içini Isitan Etkinlik
Tasova Gençlik Merkezi, soguk havada gençlerin içini isitmak ve final haftasindaki üniversite ögrencilerine moral olmak amaçli mutfaginda pisen çorbayi üniversite ögrencilerine yaptiklari etkinlikle ikram etti. Tasova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Senel’in hazirladigi çorbayi, Tasova Kaymakami Ahmet Gökcecik dagitti.

Gençlik Merkezinde hazirlanan çorbayi dagitan Kaymakam Ahmet Gökcecik, "Gençlik Merkezi Müdürümüz kendi elleriyle çorba hazirlamis, bize de ellerimizle dagitmak düstü. Bu hafta çocuklarimizin final haftasi. Onlarin sinav maratonunun son safhasinda derslerine daha iyi çalisabilmeleri ve motivasyonlarinin artmasi için etkinlik düzenlenmis. Tebrik ediyorum. Gençlerimize de sinav haftasinda basarilar diliyorum. Umarim çorbalar zihinlerini açar" dedi.

Kendilerini unutmayan yetkililere tesekkür eden ögrencilerden Halil Ibrahim Yaz da “Bu hafta final haftasi oldugu için gençlik merkezimizin düzenlemis oldugu çorba etkinligine katildik. Müdürümüzün yapmis oldugu çorbayi Kaymakamimizin ikramiyla yedik, içtik. Karnimiz doydu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA