Motosiklet, Evin Kapali Garajindan Çalindi
Düzce’de hirsiz ya da hirsizlar evin kapali garajindan motosiklet çaldi. Motosikletinin olmadigini gören vatandas, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Edinilen bilgilere göre, geçtigimiz hafta Konuralp bölgesinde bulunan üniversite ögrencilerinin motosikletlerinin çalinmasinin ardindan bir hirsizlik olayi da yine ayni bölgeden geldi. Evin kapali garajina park ettigi motosikletini bulamayan sürücü, durumu polis ekiplerine bildirdi. Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, olay yerinde yaptigi inceleme ile hirsiz ya da hirsizlarin pesine düserken, bölgede 4’üncü motosiklet hirsizliginin gerçeklesmesi sebebi ile vatandaslar tedirgin olmaya basladi.
Hirsizlik ekiplerinin yogun çalismasi sonrasinda motosikletlerin bir kismi bulunarak sahiplerine teslim edilirken diger motosikletlerin bulunmasi için çalisma baslatildi.
