32 Binde 1 Ihtimal Gerçek Oldu Açiklamasi 180 Kisilik Kurada Abi Kardes Eslesti

Tekirdag’in Malkara ilçesinde bu yil 12’ncisi düzenlenen geleneksel tavla turnuvasinda çekilen 180 kisilik kurada 32 binde 1 ihtimal gerçek oldu. Kuraya katilan abi kardes 180 kisi içerisinde birbirleriyle eslesti.

32 Binde 1 Ihtimal Gerçek Oldu Açiklamasi 180 Kisilik Kurada Abi Kardes Eslesti
Malkara ilçesinde her yil oldugu gibi bu yil da tavla turnuvasi heyecani devam ediyor. Bu sene özel bir kahvehanede 12’ncisi düzenlenen turnuvaya 180 kisi katilim sagladi. Tertip komitesi tarafindan 180 kisi arasinda çekilen kurada ilginç bir eslesmede yasandi. Kuraya katilan Mesut Keskin ve Erhan Keskin kardesler çekilen 180 kisilik kura sonucunda birbirine rakip olarak eslesmesi herkesi hayretler içerisinde birakirken, 32 binde 1 ihtimal gerçeklesmis oldu.

Bu maçin kazanani yok

Abi Mesut Keskin ise yaptigi açiklamada, “Malkara’mizda düzenlenmis olan geleneksel tavla turnuvasina 8 defa katildim. Bu yil güzel bir tesadüf yasadik. Kardesim ile rakip olduk. Bu maçin kazanini ve yenileni de yok. Bizim için bu maç güzel bir hatira olacak” dedi.



“Rakibim abim oldu”

Kardes Erhan Keskin ise, “Malkara geleneksel turnuvasina bu yil 3’ncü defa katiliyorum. 180 kisi içerisinde bu sene rakibim abim oldu. Abimin de dedigi gibi bu maçin kazanani ve yenileni yok. Abi kardes güzel bir maç yaptik. Önümüzdeki yillarda da turnuvanin devam etmesini cani gönülden istiyorum” diye konustu.



“Ilk defa böyle güzel bir aniya sahitlik ettik”

Turnuvayi düzenleyen tertip komitesi baskan yardimcisi Onur Akinci, “Bu sene tavla turnuvamizin 12’ncisini düzenledik. Geçtigimiz günlerde gerçeklestirdigimiz kura çekiminde ilk defa böyle güzel bir aniya sahitlik ettik. Abi kardes turnuvamizda eslestiler. Önümüzdeki yillarda da turnuvamiz devam edecektir” seklinde konustu.

Maçin sonunda ise Abi Mesut Keskin kardesi Erhan Keskin’i 2-0’lik skorla yenerek ilk turun galibi oldu.
Kaynak: İHA