Aileler Yariyil Tatilinde Çocuklarina Destek Olmali

2021-2022 egitim ögretim yili birinci dönemini tamamlanarak 15 günlük tatil sürecinin baslamasiyla birlikte Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, ögrenciler, ögretmenler ve ailelere gayretlerinden dolayi tesekkür ederek yariyil mesaji verdi.

Aileler Yariyil Tatilinde Çocuklarina Destek Olmali


2021-2022 Egitim-Ögretim Yilinin birinci dönemini 21 Ocak 2022 Cuma günü tamamlanarak ögrenciler, karnelerini alarak 15 günlük yariyil tatiline girecekler. Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, mesai arkadaslarina, ögrenciler ve ailelerine yariyil tatilinin önemli bir firsat oldugunu, en iyi vakitleri geçirmeleri gerektigini vurguladi. Il Milli Egitim Müdürü Ekici; “Degerli mesai arkadaslarim, sevgili ögrenciler, kiymetli veliler, 2021-2022 Egitim-Ögretim yilinin birinci dönemini 21 Ocak 2022 tarihinde tamamlayacagiz. Ögrencilerimiz, karnelerini alarak yariyil tatiline girecekler. Yariyil tatili, ögrencilerimiz için dinlenme, oyun oynama, kitap okuma, gezip görme, aile ve arkadaslariyla vakit geçirme ve sosyal hayati yasama noktasinda önemli bir firsat olacaktir. Egitim hayatinizda, bir yariyil dönemini tamamlayarak karnelerinizi alacaksiniz. Gayretinizden dolayi her birinizi içtenlikle kutluyorum. Karnenizdeki notlariniz ne olursa olsun umut, azim ve cesaretin sizleri basariya ulastiracagina dair inancinizi daima koruyun. Basarmanin büyük bir çaba ve özveriyle gelecegini unutmayin. Bir egitim-ögretim dönemi boyunca yoruldunuz. Hepiniz güzel bir tatili hak ettiniz. Yariyil tatilini hem dinlenme hem kendinizi gelistirme hem de eksiklerinizi gözden geçirmek için bir kazanç olarak görün. Bizler, ögretmenleriniz ve aileleriniz okuyarak ve yazarak dinlenmenizi temenni ediyoruz” dedi.



“Gelecek neslimiz, sizlerin gayretleriyle insa edilmektedir”

Yariyil tatili için mesai arkadaslarina mesaj veren Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici; “Degerli ögretmenler, biliyoruz ki egitim-ögretim alaninda birçok yöntem ve teknik gelistirilmistir. Ancak egitimin en önemli unsuru sizlersiniz. Gelistirilen fiziki imkanlar ve materyaller ögretmenlerimizin çabalariyla ögrencilerimize ulasmaktadir. Unutmayiniz ki gelecek neslimiz, sizlerin gayretleriyle insa edilmektedir. Sagladiklari katkilardan dolayi ilimizde görev yapan her bir ögretmen arkadasima tesekkür ediyor, görevlerinde basarilar diliyorum” diye konustu.



“Çocuklarimiza sevgi, hosgörü ve sabir duygulariyla destek olmaliyiz”

Yariyil tatilinde ögrencilerden sonra en büyük görevin ailelere düstügünü belirten Müdür Ekici; “Kiymetli veliler, Çocuklarimizin karne notlari, onlarla birlikte bizlerin çabalarinin ortak göstergesidir. Çocuklarimizin bütün yönlerini, karne notlariyla degerlendirmemiz mümkün olamamaktadir. Karnedeki notlar, çocuklarimizin okuldaki derslerini nasil ve ne seviyede ögrenebildiklerini göstermektedir. Unutmayiniz ki her bir çocugumuzun, karneye yansimayan farkli yetenekleri ve güzel basarilari bulunmaktadir. Bizler çocuklarimiza sevgi, hosgörü ve sabir duygulariyla destek olmaliyiz. Çocuklarimizla yakindan ilgilenerek onlara güven vermeliyiz. Millî, manevi ve evrensel degerlerle hayatta daha basarili olmalarini saglamaliyiz. Bu duygularla ögretmen ve ögrencilerimizin saglik, huzur ve mutluluk içinde bir yariyil tatili geçirmelerini diliyor, saygilar sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA