Silahli Kavgaya Karisan Süpheli Kaçtigi Sirada Polisi Tabancayla Vurdu

Adana’da devriye gezen polis ekipleri, denk geldikleri silahli kavgaya müdahale ettigi sirada bir polis memuru tabanca ile bacagindan vurularak yaralandi.

Silahli Kavgaya Karisan Süpheli Kaçtigi Sirada Polisi Tabancayla Vurdu
Olay, Yüregir ilçesine bagli Sehit Erkut Akbay Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Motosikletli Yunus Timleri Amirligi ekipler, ara sokaklarda devriye gezdikleri sirada bir silahli kavga olayina denk geldi.

Sahislarin birbirlerine ates açtigini gören polisler olaya müdahale etti. Müdahale sirasinda bir kisi elinde tabancayla yakalanarak gözaltina alindi. Daha sonra ismi ögrenilemeyen bir süpheli polisten kaçtigi sirada, kendisini kovalayan polise tabanca ile defalarca ates açti. Açilan ates sonucunda polis memuru ayagindan yaralandi.

Yaralanan polisin ekip arkadasi telsiz anonsuyla durumu bildirdi. Bu sirada olay yerine intikal eden ekiplerden biri, yarali polisi hemen Yüregir Devlet Hastanesine kaldirdi. Yarali polis memurunu durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Bölgeye, terör, özel harekat ve çok sayida asayis ekibi sevk edildi. Sevk edilen polisler, sokaklarda didik didik olayi gerçeklestiren süpheliyi yakalama çalismalarina devam ediyor.
Kaynak: İHA