Zabıta ekipleri uyardı, kömürcü kendini yaktı
Marmaris'te seyyar kömür satıcısı, belediyeye ait alanda kömür çuvallarını muhafaza edince zabıta ekipleri tarafından uyarıldı. Üzerine benzin döküp kendini ateşe veren satıcı, çevredekiler tarafından söndürüldükten sonra da hiçbir şey olmamış gibi ayakta derdini anlatmaya çalıştı.

Ekipleri gören 52 yaşındaki S.E. yanında getirdiği benzini üzerine dökerek çakmakla ateşledi. Bir anda alev alan şahsı üzerine battaniye atıp su dökerek, söndüren çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.
HER YERİ YANDI, DERDİNİ ANLATMAYA DEVAM ETTİ
Vatandaşlar tarafından üzerini kaplayan alevler söndürülen S.E., bir yandan derdini anlatırken, bir yandan da ayakta durmaya çalıştı. Ambulans gelinceye kadar ayakta duran ve zabıta ekiplerine kızan S.E., olay yerine gelen ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan S.E. Muğla Sıtkı Kocaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.