Oflu Açiklamasi 'Emeksiz Deger, Degersiz Emek Olmaz'

Tasova Orman Isletme Müdürlügü, 2022 is programi dogrultusunda baslatilan ormancilik faaliyetleriyle ilgili izlenilecek yol haritasi degerlendirildi. Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu tarafindan isletme müdürlükleri ziyaret edilip 2022 yili is programi ve planlarina yönelik brifing alinmaya devam edildi.

Oflu Açiklamasi 'Emeksiz Deger, Degersiz Emek Olmaz'


Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardimcilari Gültekin Senlikoglu, Ridvan Kalelioglu OYM Sube Müdürü Engin Keles, Bilgi Sistemleri Sube Müdürü Mehmet Sandalci beraberliginde Tasova’ya gelislerinde Isletme Müdürü Levent Morkan ve teknik ekip tarafindan karsilanarak 2022 yili is programinin islendigi toplanti gerçeklestirildi.



Isletme Müdürü Levent Morkan tarafindan yapilan genel bir bilgilendirmenin ardindan Isletme Sefleri tarafindan seflik bazinda hazirlanan yillik is programlari ve izlenecek yol haritasi anlatildi. 2021 yili programinda belirlenen hedeflere ulasilmasi nedeniyle kazanilan basariya üstün performans göstererek katki saglayan personele tesekkür belgeleri verildi.



Toplantinin sonunda konusan Bölge Müdürü Halil Oflu, "Ormancilik mesleginin bilgi ve birikimlerine sahip, isini seven, genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. 2022 yili Is programimiz belli, yillik planimiz hazir, sorumluluk bölgemizdeki ormanlarin ihtiyaç ve gereksinimini biliyor ve bu yönde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Diktiginiz her fidanin, serptiginiz her tohumun topraklarimizi bereketlendirecegini suyumuzu berraklastiracagini cigerlerimize çektigimiz havayi temizleyecegini ve her canli türünün yasamina dokunacagini unutmayiniz. Emeksiz deger, degersiz emek olmaz. Emek verin, deger katin. Yillar geçse de üzerinden ortaya koydugunuz hizmetlerinizle adinizdan söz ettirin” ifadelerini kuulandi.
Kaynak: İHA