Kahvehaneye Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Küçükçekmece’de bir kahvehaneye silahli saldiri düzenlendi. 2 kisinin yaralandigi saldiri ani saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Kahvehaneye Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali


Olay, saat 21.00 siralarinda Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Bozdogan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kahvehaneye kimligi belirsiz bir sahis tarafindan silahli saldiri gerçeklestirildi.

Saldirida kahvedeki çok sayida kisi, içeride bulunan masalar ve duvar arkalarini kendilerine siper edindi. Saldirinin ardindan kahvehanede bulunan vatandaslar disari çikarak, durumu polise ihbar etti. Olay sirasinda yaralanan 2 kisi ise çevredeki vatandaslar tarafindan hastaneye kaldirildi. Olay yerine gelen ekipler, kahvehane çevresine serit çekerek güvenlik önlemi aldi. Yapilan incelemede çok sayida kursunun kahvehaneye isabet ettigi belirlenirken, kahvehane önündeki 1 süpheli gözaltina alindi.

SILAHLI SALDIRI ANI KAMERADA

Silahli saldiri kameralara da yansidi. Görüntülerde, saldirganin kahvehanenin yanina gelip sokaktan içeriye silahla ates ettigi, kahvehanedekilerin bir süre sonra disari çiktigi, disari çikan kisilerden birinin seke seke yürüdügü görülüyor. Ayrica görüntülerde saldiri sirasinda kahvehanede vatandaslarin kendini korumaya çalismasi da yer aliyor.

Kaynak: İHA