IETT Soförünün Dehseti Yasadigi Anlarin Öncesi Ortaya Çikti

Eyüpsultan’da bir sahsin IETT soförünü silahla tehdit edip, darp ettigi dehset anlarinin öncesinde yasananlara dair görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde sürücünün daha önce yol kenarindaki bir kisiyle kavga ettigi görülüyor.

IETT Soförünün Dehseti Yasadigi Anlarin Öncesi Ortaya Çikti
Eyüpsultan Yesilpinar Mahallesi’nde geçtigimiz günlerde yasanan olayda Ali Ishak E. isimli sürücü, yolda tartistigi IETT soförü Hüsnü A.’yi silahla tehdit edip araçtan asagiya indirerek darp etmis, daha sonra da havaya iki el ates açarak olay yerinden ayrilmisti. Yasanan olayin ardindan polis tarafindan gözaltina alinan Ali Ishak E., çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Yasanan dehset anlarinin öncesine dair görüntüler ortaya çikti

Sürücü Ali Ishak E.’nin IETT soförünü darp ettigi olay öncesine dair görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde Ali Ishak E.’nin yol kenarinda bulunan biriyle de tartisarak kavgaya tutustugu, çevrede bulunan vatandaslarin ayirarak aracina bindirdigi görülüyor. Sürücü Ali Ishak E.’nin yasanan bu olayin ardindan aracindan silahini alarak asagiya indigi ve IETT soförüyle tartistigi öne sürüldü.
Kaynak: İHA