Ahmet Beyaz, Saadet Partisi Adana Il Baskanligina Adayligini Açikladi

Ahmet Beyaz, Saadet Partisi Adana Il Baskanligina adayi oldugunu açikladi.

Ahmet Beyaz, Saadet Partisi Adana Il Baskanligina Adayligini Açikladi
Saadet Partisi Adana Il Baskanligi’nda düzenlenen toplantida Ahmet Beyaz, partisinin 6.Olagan Il Kongresi’nde il baskanligina aday oldugunu açikladi.

Saadet Partisi’nin milli görüsün siyasi alandaki tek temsilcisi oldugunu belirten Beyaz, daha sonra sunlari söyledi:

“Bundan yaklasik bir yil önce genel merkezimizin takdirleri ile Adana’mizda il baskanligi degisim sürecine girilmistir. Bu süreçte genel merkezimiz tarafindan atanan Saadet Partisi Il Baskan Adayi kardesimize tüm teskilatimiz gibi biz de her türlü destegi verdik. Gerek yeni ilk yönetiminin olusturulmasi sürecinde gerekse yapilan faaliyetlerde hem fikirlerimizle hem de tüm imkanlarimizla destek olduk. Adana’mizdaki MILKO kuruluslarimizda görev alan kardeslerimizden Saadet Partimizin yeni ilk yönetimine destek olunmasi için isimler teklif ettik ve bu isimlerin görevlendirilmesinde vesile olduk. Amacimiz Adana’mizda teskilatimizin her ferdini kucaklayan, aktif ve kusatici bir yapinin olusturulmasiydi.”

“Kardeslik ortamini saglayacagiz”

Milli görüse yakisir bir kardeslik ortaminin olusmadigini kaydeden Beyaz, “Bir yil önce yeni yönetimle yola çikan bazi kardeslerimizin de süreç içerisinde bazi nedenlerden dolayi ayrildiklarina sahit olduk. Gelinen noktada küskünleri ve kirginliklari giderip, Mili görüs hareketine yakisir bir kardeslik ortaminin saglanmasi için kollari sivamak, tasin altina elimizi degil gerekirse gövdemizi koymak üzerimizde en büyük görevlerden birisi haline gelmistir” diye konustu.



“Kimsenin ayri kalmamasi için aday oluyoruz”

20 Ocak’ta yapilacak kongrede il baskani adayi oldugunu açiklayan Ahmet Beyaz, “Adana’da hedeflenen kardeslik ortamini saglamak için 20 Ocak 2022 tarihinde yapacagimiz kongrede il baskani adayi oldugumu ilan ediyorum. Bu özlenen kardeslik ortamini olusturup 40 yildan beri bu davaya caniyla ve maliyla hizmet etmis büyüklerimizin küstürülüp disarida kalmamasi için aday oluyoruz. Biz, bu davaya heyecaniyla ruh veren gençlerimizin teskilatlarimizdan ayri kalmamasi için aday oluyoruz” dedi.



“Her sey davamiz için”

Saadet Partisi’ni iktidara tasimak için ellerinden geleni yapacaklarini vurgulayan Beyaz, “Merhum liderimiz Erbakan hocamizin koydugu, önce ahlak ve maneviyat ilkeleri dogrultusunda muhterem genel baskanimiz Temel Karamollaoglu beyin öncülügünde partimizi iktidara tasimak için canla, basla çalisacagiz. Biz bu davada doyduk, büyüdük ve Allah’in izniyle de bu davada ölecegiz. Tüm çabamiz, gayretimiz, anlasmazliklarimiz ve ihtilaflarimiz da dünyaliklar için degil davamiz içindir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA