Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Resim Sergisi Açildi
Afyonkarahisar Akçin Ilkokulu’nda ögrencilere 15 Temmuz Darbe Girisimi’ni daha iyi anlatmak ve bilinç olusturmak için 15 Temmuz’da çekilmis fotograflar ile ögrencilerin yaptigi 15 Temmuz temali resimlerden olusan sergi açildi.

Açilis kurdelesini kesen Yalçin, “Ülkemizin, vatanimizin bu topraklarimizin korunmasi ve bunun unutturulmadan ögrencilerimize, yeni nesillerimize aktarilmasi, bayragimiza, ezanimiza vatanimiza sahip çikilmasini çocuklarima bilinçli bir sekilde aktarmak için bu etkinlik yapildi. Insallah 15 Temmuz gibi kara bir günü bir daha yasamayiz. Biz gelecek nesillerle de bu vatana sahip çikacagiz. Hiçbir sekilde bu vatanin ve milletin parçalanmasina izin vermeyecegiz” diye konustu.
Kurdele kesiminin ardindan Okul Müdürü Hüseyin Dadak, sergi hakkinda kisa bir bilgi verdi. Daha sonra Yalçin ve protokol üyeleri sergiyi gezdi, yetkilerden bilgi aldi.
