Söke'de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Heyecani
Aydin’in Söke ilçesini ve özellikle AK Parti Söke Ilçe Teskilatini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in gelis heyecani sardi. 15 Ocak Cumartesi günü Aydin’da olacak Cumhurbaskani Erdogan ilk olarak Söke’ye gelecek. Organize Sanayi Bölgesi’nde Avrupa’nin en büyük kagit fabrikasinin açilisini yapacak olan Erdogan, buradan Efeler’deki mitinge geçecek.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Aydin’a gelisi ile ilgili titiz bir çalisma yürüttüklerini ifade eden AK Parti Söke Ilçe Baskani Sibel Menderes çalismalar ile ilgili verdigi bilgide, “Üyelerimize ulasabilmek ve davet edebilmek adina ekip olusturduk. Kadin ve Gençlik Kollarimizdan olusan bu ekip Söke’de 10 bin 210 üyemizi tek tek arayip davet ediyor. Mahalle Baskanlarimizla bir toplanti yaptik. Bu siyasi bir miting degil, Cumhurbaskanligi mitingi. Bu nedenle sadece partililerimiz degil tüm vatandaslarimiz bu mitinge davetli. Ayrica ilçe teskilatimiz üç kademe olarak PCR testi verecek. Bilindigi gibi Il Danisma Kurulu toplantisina da katilacagiz. Söke’den eski TARIS önünden araçlar kaldirilacak. Saat 12.00’den itibaren araçlar hareket edecek. Katilmak isteyen tüm vatandaslarimizi mitinge bekliyoruz” dedi.
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan saat 13.00 itibariyle Söke’ye gelecek. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kagit fabrikasinda isçilerle bulusacak ve fabrikanin açilisi gerçeklesecek.
