2022 Merkür Retrosu Ne Zaman Başlayacak? 2022 Merkür Retrosu Etkileri Neler?

Merkür Retrosunun 2022 yılında ne zaman gerçekleşeceği oldukça merak edildi. Özellikle bu dönemde etkilerinin nasıl olacağı da aratılıyor. Peki, 2022 Merkür retrosu ne zaman başlayacak? 2022 Merkür retrosu etkileri neler? 2022 merkür retrosu ne zaman bitecek? İşte detaylar...

2022 Merkür Retrosu Ne Zaman Başlayacak? 2022 Merkür Retrosu Etkileri Neler?
Gezegenlerin geri hareketine bağlı olarak ortaya çıkan retro kişilerin üzerinde birçok etki yaratmaktadır. Bu sebeple retroların ne zaman başlayacağı ve ne zaman biteceği hakkında birçok detay merak edildi. 2022 yılının gelmesiyle retro tarihleri de sık sık aratıldı. Konu kapsamında en merak edilenler arasında 2022 Merkür Retrosu ne zaman başlayacak ve 2022 Merkür Retrosu etkileri neler sorusu yer aldı. Merkür retrosu ne zaman başlayacak sorusuna cevap almak ve konu hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


2022 Merkür Retrosu Ne Zaman Başlayacak? 2022 Merkür Retrosu Etkileri Neler?

2022 Merkür Retrosu Ne Zaman Başlayacak?


Gezegenlerin geri hareketi sonucunda insanlar üzerinde birçok etki meydana gelir. Güneş sisteminin yörüngesinde meydana gelen bu değişiklikler hakkında birçok bilgi yer almaktadır. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen retro konusu hakkında en bilinenler arasında Merkür Retrosu yer almaktadır. Merkür retrosunun başlamasıyla günlük hayatta da birçok durumu etkilediği bilinmektedir. 2022 Merkür retrosu etkileri neler sorsuu oldukça aratılıyor. Genellikle Merkür Retrosu ortaya çıktığında teknolojik araçlarda oluşan bazı aksaklıklar sık sık gündeme gelmektedir. Yıllık olarak 2 veya 3 kere oluşan bu durum her yaşanmaya başladığında sosyal medyada gündem olmaktadır. Ayrıca ikili ilişkilerde meydana gelen bazı problemler de bu konu kapsamında sık sık gündeme gelmektedir. Merkür retrosunun 2022 yılında ilk olarak 15 Ocak tarihinde başlayacağı belirtildi. Ayrıca sene içinde 11 Mayıs tarihinde, 10 Eylül’de ve 30 Aralık’ta olmak üzere toplam 4 kez gerçekleşeceği biliniyor.


2022 Merkür Retrosu Ne Zaman Başlayacak? 2022 Merkür Retrosu Etkileri Neler?

2022 Merkür Retrosunda Neler Olacak?


Merkür retrosunun yaklaşmasıyla beraber birçok kişi konu hakkında detayları merak etti. Özellikle en sık aratılanlar arasında 2022 Merkür Retrosu etkileri neler ve 2022 Merkür rertosunda neler olacak soruları yer alıyor. 15 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşmesi beklenen retronun Terazi, Akrep, Boğa ve Koç burçlarını etkileyeceği belirtildi. Bu retro 4 Şubat tarihine kadar devam edecek. Kova ve Oğlak burcunda gerçekleşecek bu retronun aşk ilişkilerinde etkili olacağı belirtildi. Bu sebeple ikili ilişkilerde geri dönüşlere dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Retro döneminde yeni bir işe başlanmaması tavsiye edilmektedir. Gelen iş tekliflerini değerlendirmek için kendinize biraz zaman tanımalısınız. 6 Şubat itibariyle yeni bir ile ilgili kararlar almanız çok daha mantıklı bir hareket olacaktır. Ev alım satım işlemlerinde bazı aksilikler yaşamak da mümkün olabilir. Bu sebeple konu hakkında dikkatli davranmak gerekir. Mümkünse bu işlemleri ertelemek konu hakkında daha şanslı olmanıza yardımcı olacaktır. Telefon, tablet, bilgisayar ve benzeri teknolojik aletlerin kullanımına dikkat etmek gerekir. Belge ve fotoğrafların kaybolmaması için konu hakkında önlem alabilirsiniz. Merkür retrosunda teknolojik anlamda birçok kayıp yaşanabilir. Alışveriş yapmak isteyenler de 6 Şubat’ın ardından gerçekleştirilmesi gereken eylemlerdendir. Yatırım amaçlı yapılacak olan işlemlerin de retrodan sonra yapılması tavsiye ediliyor. Bu sebeple yapılacak önemli işleri bulunan kişiler doğru kararlar almak adına 6 Şubat tarihini beklemesi gerekir.