Çorum Belediyesi, Ögrenci Servislerine Hijyen Seti Hediye Etti

Çorum Belediyesi, yeni egitim ögretim yilinin açilmasi nedeniyle ögrenci tasiyan servislerin sürücülerine hijyen seti hediye etti.

2021-2022 egitim ögretim yilinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginiyla mücadele kapsaminda belirlenen kurallara uygun baslamasiyla birlikte ögrenci servislerine yönelik denetimler sikilasti.

Ögrenci servislerinin sürücülerinden, Milli Egitim Bakanliginin belirledigi kriterlerin yani sira Kovid-19 salginiyla mücadele kapsaminda belirlenen hijyen tedbirlerine uymalari isteniyor.

Çorum Belediyesi de sürücülere katkida bulunmak ve ögrencilerin salgindan etkilenmelerini engellemek amaciyla servis sürücülerine eldiven, maske, kolonya ve dezenfektandan olusan hijyen seti dagitti.

Belediye Baskan Yardimcisi Lemzi Çöplü, hijyen setlerini Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odasi Baskani Mehmet Gayretli'ye teslim etti.

Çöplü, törende, belediye olarak salginla mücadelede kentteki esnafi yalniz birakmadiklarini, imkanlar dahilinde desteklediklerini söyledi.

Kentte salginin baslangicindan itibaren temizlik ve hijyene daha çok önem verdiklerini belirten Çöplü, "Bu kapsamda ilimizdeki 411 servis sürücüsüne hijyen seti dagitiyoruz. Velilerimize ve ögrencilerimize basarili bir yil, servis sürücülerimize de islerinde kolayliklar diliyorum." dedi.

Gayretli de hijyen seti hediyesinden dolayi belediyeye tesekkür etti.

Kaynak: AA