Yapi Kredi, 5'Inci Kez Üst Üste 'Türkiye'nin En Iyi Dijital Bankasi' Seçildi

Yapi Kredi, dünyanin en saygin organizasyonlarindan biri olan Global Finance tarafindan 5 ayri kategoride ödüle layik görüldü.

Yapi Kredi'den yapilan açiklamaya göre, 5'inci kez üst üste "Türkiye'nin En Iyi Dijital Bankasi" ödülüne layik görülen banka, bu ödülün yani sira ayrica, "Fatura Ödeme ve Sunumda Bati Avrupa'daki En Iyi Dijital Banka", "Türkiye'nin En Iyi Kurumsal Dijital Bankasi", "Çevrim Içi Yatirim Yönetim Hizmetlerinde Bati Avrupa'daki En Iyi Kurumsal Dijital Banka" ve "Bati Avrupa'nin En Iyi Entegre Kurumsal Bankacilik Sitesi" ödüllerinin de sahibi oldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Yakup Dogan, Türkiye'nin dijital bankasi olarak bankacilik sektöründe inovasyonun öncülügünü üstlendiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yapi Kredi olarak yenilikçi ruhumuzla kuruldugumuz günden beri her alanda sinirlari kaldirmaya odaklaniyoruz. Teknolojik altyapiya önem vermemiz nedeniyle dijital kanallara yaptigimiz yatirimlari hiz kesmeden sürdürüyoruz. Müsterilerimizin dijital bankacilik alanindaki ihtiyaç ve isteklerini dinliyor, istedikleri yerden istedikleri zaman bankacilik faaliyetlerini gerçeklestirmelerine olanak taniyoruz. Insan hayatina deger katarak müsterilerimize kusursuz bir bankacilik deneyimi yasatiyoruz. Global Finance gibi prestijli bir organizasyon tarafindan 5 kategoride ödül kazanmanin mutlulugunu yasiyoruz. Özellikle üst üste 5'inci kez layik görüldügümüz Türkiye’nin Dijital Bankasi unvaniyla Türk bankacilik sistemini temsil etmekten dolayi gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de var gücümüzle çalismaya ve ülke ekonomimizi desteklemeye devam edecegiz."

Kaynak: AA