Modifiye Araç Tutkunlari SMA Hastasi Ela Bebek Için Bulustu

Çorum’un Osmancik ilçesinde bu yil ikincisi düzenlenen OtoFest, SMA hastasi Ela bebek yararina düzenlendi.

Modifiye Araç Tutkunlari SMA Hastasi Ela Bebek Için Bulustu
Klasik ve modifiye araç tutkunlarini bir araya getirdigi Osmancik OtoFest yogun ilgi gördü. Ilki 2019’da düzenlenen Osmancik OtoFest’in ikincisi, SMA hastasi Ela bebek yararina düzenlendi.

Osmancik Belediyesi ve Auto Osmancik isbirligi ile düzenlenen festivalde; otomobiller teknik donanimlari, ses sistemleri, renkleri ve aksesuarlariyla görücüye çikti. Belediye Hizmet Kampüsünden yapilan festivale Osmancik Kaymakami Ayhan Akpay, Belediye Baskani Ahmet Gelgör, Çorum, Osmancik ve diger ilçelerin yani sira Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce modifiye araç tutkunlari katildi.



"Hiçbir sey vesilesiz olmaz"

Birbirinden farkli yerli ve yabanci marka ve modeldeki araçlar ’Güzellik’, ’Basiklik’, ’Air süspansiyon basiklik’ kategorilerinde yarislarin da yer aldigi festival sonunda katilimcilar yapilan drift gösteriyle heyecanli dakikalar yasadi.

Osmancik OtoFest’in Ela bebek yarina düzenlendigini belirten Osmancik Belediye Baskani Ahmet Gelgör, “Ela evladimiza acil sifalar diliyor, desteklerinizi bekliyorum. Hiçbir sey vesilesiz olmaz” dedi.

Osmancik Kaymakami Ayhan Akpay ise, Osmancik’in bugün çok güzel bir organizasyona ev sahipligi yaptigini belirtti.

Konusmalarina ardindan araçlar ’Güzellik’, ’Basiklik’, ’Air süspansiyon basiklik’ kategorilerinde yaristi, dereceye girenlere plaketleri verildi.



“Bebegimizi kaybetmek istemiyoruz”

SMA Tip 1 hastaligi ile mücadele eden ve yurt disinda uygulanan gen terapisi tedavisi için yaklasik 2,2 milyon dolara ihtiyaç oldugu belirlenen Ela Beyazgül’ün Gümüshaciköy ve çevresinde pazar esnafi olarak çalisan babasi Hüseyin Beyazgül, "Bu hastaligin tedavisi yurt disinda yapiliyormus. Devlet büyüklerinden bize yardim etmelerini istiyorum. Maddi gücümüz yetersiz. Ela için bir kampanya baslattik. Bu hastaligin tedavisi varmis fakat maalesef bizim bu tedaviyi karsilayacak maddi durumumuz yok. Tedavisi olan bir hastalik için biz çocugumuzu kaybetmek istemiyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA