Koruma Kurulu Istisare Toplantisi Bogazkale'de Gerçeklestirildi

Denetimli Serbestlik Hizmetleri Yönetmeliginin 112. Maddesi geregince olusturulan ve ayni yönetmeligin 114. Maddesi geregince üç ayda bir toplanmasi gereken Koruma kurulu toplantisi Sungurlu Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Çepni’nin baskanliginda Bogazkale Dulkadiroglulari konaginda gerçeklestirildi.

Koruma Kurulu Istisare Toplantisi Bogazkale'de Gerçeklestirildi
Koruma Kurulu Baskani Mehmet Çepni ile Sungurlu, Alaca, Bogazkale Ilçe komisyon üyelerinin katilimi ile gerçeklestirilen toplantida gündem maddeleri ele alindi. Toplanti gündeminde yer alan denetimli serbestlik tedbiri altinda bulunan ve maddi durumu zayif olan hükümlü çocuklarina yapilabilecek yardimlar hakkinda koruma kurulu üyelerine bilgi verildi.

Eski Hükümlülere yönelik açilan ’Sürü Yönetimi Elamani Hayvan Yetistiriciligi Kursu’nu tamamlayan hükümlülere sertifikalarinin dagitilmasi ve Büyükbas hayvan yetistiriciligi projesine devam etmekte olan eski bir hükümlünün projesi hakkinda koruma kurulu üyelerine bilgi vermesinin ardindan Koruma kurulu üyelerinin gündeme iliskin görüs ve önerilerini belirtmeleri ve gündeme yönelik kararlarin alinmasiyla toplanti sona erdi.

Toplantiya Koruma Kurulu Baskani Sungurlu Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Çepni, Alaca Belediye Baskani Halil Ibrahim Saltu, Bogazkale Belediye Baskani Mesut Ocakli, Sungurlu Ticaret Borsasi Baskani Mustafa Kürbüz, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, Sungurlu Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, Sungurlu Ilçe Jandarma Komutani J. Ybz. Görkem Gülcan, Sungurlu Ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Sungurlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Baskani Alaattin Kayaer, Sungurlu Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mustafa Yetik, Sungurlu Ziraat Odasi Baskani Ramazan Kelepircioglu, Sungurlu Halk Bankasi Müdürü Engin Eker, Alaca Milli Egitim Sube Müdürü Enes Tombul, Alaca Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Günser Sirin, Alaca Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ömer Osman Dogan, Bogazkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mutu Firat, Bogazkale Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Sahin Seker katildi.

Kaynak: İHA