Erasmus; Gök Açiklamasi Ortak Çatimiz Projesi Basladi

Merkezefendi Bilim ve Sanat Merkezinin Erasmus+ KA105 "Sky: Common Roof (Gök: Ortak Çatimiz)" adli Gençlik Projesi açilisi gerçeklestirildi.

Erasmus; Gök Açiklamasi Ortak Çatimiz Projesi Basladi
Türkiye Ulusal Ajansi Gençlik Çalismalari Koordinatörlügü tarafindan desteklenen 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasinda yürütülecek olan Erasmus+ projesinin açilisina Polonya, Makedonya, Romanya ve ilimiz ögrencileri katildi.

Dünya çapindaki gençleri bilim ve sanat çatisi altinda toplayarak kültürel alisverisin saglanmasinin hedefledikleri proje ortaklari ile bir arada olmanin mutlulugunu dile getiren Müdür Ekici, “Projemiz Romanya, Polonya, Makedonya ve Türkiye olmak üzere dört ortakli bir projedir. Bes gün sürecek hareketliligimizde gündüz oturumlarinda astronomi ve uzay temali etkinlikler yapilacaktir. Aksam oturumlarinda ise ülkemizi ve kültürümüzü tanitici etkinlikler yapilacaktir. Projemiz Denizli ilinde bir kurum çatisi altinda gerçeklestirilen ilk Erasmus+ KA 1 Youth Exchange olmasi sebebi ile de önem tasmaktadir” dedi.

Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici’nin açilis konusmasi sonrasi proje ortagi ülkelerin yöresel lezzetleri ile ülkelerini tanitan sembolerden olusan sergi protokol tarafindan gezildi.
Kaynak: İHA