CHP'li Honaz Belediye Baskani, Partisinin Toplantisinda Tehdit Edildigini Öne Sürdü

Belediye Baskani Yüksel Kepenek: '(CHP Denizli Gençlik Kollari Baskani Odabasioglu) Bana bakarak 'Hatta ellerini kirmakla kalmam kafasini da kirarim.' diye konustu. Orada bu mesajlari gönderebilecegi baska bir kisi yoktu' 'Il Baskani'nin bana daha önceden bir birikimi vardi. Onun da hesaplasmasini Honaz halkinin önünde yapmaya çalisti. 'Böyle olursa istifa ederim' diyerek gereken tepkiyi, refleksi gösterdim'

Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, basina kapali gerçeklesen CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danisma kurulu toplantilarinda, makamina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in fotografini astigi gerekçesiyle CHP Denizli Gençlik Kollari Baskani Tugay Odabasioglu tarafindan tehdit edildigini ileri sürdü.

Yüksel Kepenek, AA muhabirine yaptigi açiklamada, son olarak 23 Eylül'de Honaz'da CHP Genel Baskan Yardimcisi Gülizar Biçer Karaca'nin da katildigi toplantida, kendisine yöneltilen elestirilerin linç boyutuna ulastigini söyledi.

Tugay Odabasioglu'nun önce Merkezefendi toplantisinda "Makam odalarina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in fotografini asan CHP'li baskanlari elini kirmakla tehdit ettigini" ileri süren Kepenek, Odabasioglu’nun Honaz'daki toplantida da bu sözlerinin arkasinda oldugunu söyledigini hatta daha sert ifadeler kullandigini kaydetti.

Kendisinin makam odasinda da Cumhurbaskani Erdogan'in fotografinin oldugunu aktaran Kepenek, söyle konustu:

"Bana bakarak 'Hatta ellerini kirmakla kalmam kafasini da kirarim.' diye konustu. Orada bu mesajlari gönderebilecegi baska bir kisi yoktu. Gençlik Kollari Baskani'nin bu tehditleri ve toplantida elestirilere karsi, bana cevap hakki verilmemesi, hepsini üst üste koydugunuzda etik olmayan bir toplanti gerçeklestirildi. Il Baskani'nin bana daha önceden bir birikimi vardi. Onun da hesaplasmasini Honaz halkinin önünde yapmaya çalisti. 'Böyle olursa istifa ederim' diyerek gereken tepkiyi, refleksi gösterdim. Tabii sürekli tartisma ortaminda is üretemem, verimli olamam deyip salonu terk ettim."

Toplantidan ayrildiktan sonra Gülizar Biçer Karaca'nin yanina gelerek kendisinden sakin olmasini istedigini aktaran Kepenek, "Partiden ayrilmamin yanlis olacagini, bunun amaca hizmet etmeyecegini söyledi. Ben de zaten o toplantidan sonra bir açilisimiz vardi, oraya geçtik ama açilisa il yönetimi gelmedi." dedi.

Kepenek, CHP Il Baskani Bülent Nuri Çavusoglu'nun, Gençlik Kollari Baskani Odabasioglu'nun bu sözlerine müsaade etmemesi gerekirken kendisine karsi motive ettigini de ileri sürerek, il yönetimi ile yasanan sorunlari CHP Genel Merkezine iletecegini belirtti.
Kaynak: AA