MHP'nin 'Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023' Bölge Toplantilarinin 6'Ncisi Amasya'da Yapildi

Genel Baskan Yardimcisi Aksu: 'Önümüzdeki süreçte alinan tedbirler sayesinde enflasyon da düsecek, vatandasimizi rahatsiz eden hayat pahaliligi sorun olmaktan insallah çikacaktir”.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Faruk Aksu, önümüzdeki süreçte alinan tedbirler sayesinde enflasyonun düsecegini ve vatandaslari rahatsiz eden hayat pahaliliginin sorun olmaktan çikacagini söyledi.

Partinin "Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 - Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" temali genisletilmis bölge toplantilarinin 6'ncisi Amasya'da gerçeklestirildi.

Aksu, MHP Amasya Il Baskanliginin ev sahipliginde Giresun, Gümüshane, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Trabzon teskilatlarinin katilimiyla 12 Haziran Spor Salonu'nda düzenlenen toplantida degerlendirmelerde bulundu.

Salginin yani sira, kuraklik, su sorunu, yüksek girdi fiyatlari, ürünlerin pazarlanmasinda yasanan sikintilar nedeniyle çiftçilerin yasadigi sorunlarin çözümüne iliskin, ilave adimlar atilmasi gerektigini ifade eden Aksu, sunlari kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi olarak ekonomi politikalarinin merkezine insani koyan, esitlik, ahlak ve adalet ilkelerini gözeten bir yönetim anlayisiyla toplumsal refahin artirilmasini öngörüyor ve bu dogrultuda gelismeleri yakindan takip ediyoruz. Önümüzdeki süreçte alinan tedbirler sayesinde enflasyon da düsecek, vatandasimizi rahatsiz eden hayat pahaliligi sorun olmaktan insallah çikacaktir. Türkiye’yi istikrarsizlastirmak amaciyla iç ve dis kaynakli hasmane girisimler eszamanli olarak devam ederken, dini ve milli degerlerimize, Atatürk’e, kadin ve çocuklara yönelik saldiri ve istismar girisimleri, toplumun sinir uçlariyla oynamak amaciyla baslatilan bir operasyon zincirinin halkalari olarak dikkati çekmektedir. Bu yöndeki birçok girisim görüntüde farkli, gerçekte ayni kirli maksada hizmet etmektedir. Milli hedeflerimiz ve ortak degerlerimiz etrafinda kenetlenmek, Türkiye ortak paydasinda bulusmak, anayasal düzene, Cumhuriyetin temel niteliklerine ve kurucu degerlere saygi ile mümkün olabilecektir. Devleti katil ve düsman gören, Cumhuriyetin temel niteliklerine ve kurucu degerlerine saygi duymayan, üniter milli yapimizi kabul etmeyen kisi veya kurumlar bu tasnifin disinda Türkiye’nin düsmanlariyla ayni safta yer almaktadir."

Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari ise bölge toplantisinin Amasya'da gerçeklestirilmesinin, mutlulugunu ve gururunu yasadiklarini ifade ederek, toplantinin verimli geçmesini diledi.

Kaynak: AA