Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Egitim Basladi

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Simav Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (SHMYO) 2021 – 2022 egitim ve ögretim yili, yüz yüze uygulamasiyla basladi.

Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Egitim Basladi
Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, ögrencilerin doyasiya bir ögrenim görmeleri için, destek olacaklarini ifade etti.

Açilis dersinde bir konusma yapan Kavuncu “ Saglik egitiminde en önemli kisim uygulamadir. Bu okulda hayati ögreneceksiniz. Yüz yüze egitimde, pandemi kurallarini dikkate alarak gerçeklestirecegiz. Her bölümü bizim için önemli olan okulumuza destek için, Simav’da alt yapinin hazir olmasi çok büyük bir avantajdir. Mezun olduktan sonra bizleri temsil edeceksiniz. Yeni egitim ve ögretim yiliniz hayirli olsun” dedi.

Simav Saglik Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ögretim Üyesi Dr. Harun Sener, Yüz yüze egitim ile ögrencilerle tekrar bir araya gelmekten mutlu olduklarini belirterek, Açilis dersine katilan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya ve Genel Sekreter Kutlu Önal’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA