Mardin'de 'Üniversite Güvenlik Tedbirleri' Toplantisi Yapildi

Mardin Valisi Mahmut Demirtas'in baskanliginda "Üniversite Güvenlik Tedbirleri" toplantisi gerçeklestirildi.

Mardin'de 'Üniversite Güvenlik Tedbirleri' Toplantisi Yapildi
Vali Demirtas'in baskanliginda Milli Egitim Müdürlügü Toplanti Salonunda düzenlenen toplantida, 2021-2022 egitim ögretim dönemi öncesi üniversite ile üniversiteye bagli yüksekögretim kurumlarinda, yurtlarda ve üniversite yerleskesinde huzurlu egitim ortaminin devam ettirilmesi amaciyla alinacak tedbirler, kurumlar arasi koordinasyonun saglanmasi ve ögrencilerin muhtemel barinma konulari ele alindi.

Toplantida konusan Demirtas, hosgörü sehri Mardin'in ögrenciler için güvenli ve huzurlu bir sehir oldugunu söyledi.

Demirtas, ögrencilerin barinma, ulasim ve güvenlik gibi konularda herhangi bir problem yasamamasi için gerekli tüm tedbirlerin alindigi kaydetti.

Ülkenin farkli bölgelerinden Mardin'e gelen ögrencilere bir emanet olarak gördüklerini dile getiren Demirtas, "Üniversite kazanip gelecek ögrencilerimiz hosgörü sehrimizde huzur, güven içerisinde keyifle okusunlar istiyoruz." dedi.

Toplantiya, Vali Yardimcisi Gürsel Temurci, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Coskun Sel, Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Mardin Üniversitesi (MAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ibrahim Özcosar, ilgili kamu kurum ve kurulus müdürleri katildi.

Kaynak: AA