Kula'da Asfalt Çalismalari Tüm Hiziyla Sürüyor

Manisa Büyüksehir Belediyesinin il genelinde yogun bir sekilde çalismasini yürüttügü asfaltlama çalismalari, Kula ilçesinde de tüm hiziyla sürüyor. Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri Kula’ya baglanti yollarindaki asfaltlama çalismalarini sürdürüyor.

Kula'da Asfalt Çalismalari Tüm Hiziyla Sürüyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri, il genelindeki yol yapim çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Kula ilçesinde de devam eden yol yapim çalismalarini Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu yerinde inceledi. Öztozlu’ya incelemesinde, Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay eslik ederken, Manisa Büyüksehir Belediyesi Kula Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Faik Sentürk ve ilgili mahalle muhtarlari hazir bulundu.

Kula Ayazören Mahallesi Muhtari Mehmet Emre, “Cengiz Ergün baskanimizla birlikte hizmetlerimiz akiyor. Yolumuz, sokaklarimiz, alt ve üst yapi çalismalari, mahalle yollarimizin yaninda arazi yollarimiza bile araçlarimizla gidiyoruz. Yeni sondajimiz yapildi. Depomuz yenilendi. Bizimle ilgileniyorlar. Geçen sene asfalt atildi sonrasinda yenilendi. Hepsinden Allah razi olsun” diye konustu.

Hamidiye Mahalle Muhtari Muhammet Umur ise yapilan çalismalardan memnuniyetini ifade ederken, “Yillardir bozuk yollarda gelip gitmekten bikmistik. Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin bu hizmetinden çok memnunuz. Yollarimiz güzel oldu. Ulasim açisindan güzel oldu. Basta Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ederim” diye konustu.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kula Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Faik Sentürk, “Benim sorumluluk alanim Kula, buraya yaptigi hizmetlerden dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyorum. Geçen yil 100 kilometre asfalt atildi. Vatandaslarimiz çok memnun. Bu yil ilave olarak 70 kilometre daha asfalt atilacak. Bugün itibariyle 21 kilometresini bitirdik. Sandal mahallesinden, Ayazören, Hamidiye, Encekler, Topuzdamlari yapiliyor. Topuzdamlari tarafindan Demirci’ye, Encekler tarafindan da Kula’ya, Çeribasi mahallesi üzerinden de Selendi’ye baglamis olduk. Insanlarimiz bundan sonra kilometrelerce dolasmayacak. Selendi tarafina gidecek olan vatandaslarimiz çok kisa bir sürede gidecekler, ziyaretlerini yapacaklar. Gelip gitmeler her türlü kolaylasti. Bunlara ek olarak Kula’da 20’ye yakin mahallemizde alt ve üst yapi yapildi. Çok güzel bir çalisma oldu. Yine ana caddemizde sokak sagliklastirma çalismalarimiz devam ediyor. Vatandaslarimizin memnuniyetlerini ben buradan iletmek istiyorum. Tüm vatandaslarimiz adina Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e, büyüksehir belediyesi çalisanlarina ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA