Pompali Tüfekle Tehditler Savurdu, Polise Dogrultunca Omuzundan Vuruldu

Bahçelievler’de elinde pompali tüfekle çevreye tehditler savuran süpheli, silahi dogrultunca polis tarafindan omuzundan vuruldu. Lastigi patlak kamyonla kaçmak isteyen yarali sahis, kisa süren kovalamaca sonrasinda yakalanirken, silahlarin ates edildigi o anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Pompali Tüfekle Tehditler Savurdu, Polise Dogrultunca Omuzundan Vuruldu
Olay, saat 18.00 siralarinda Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Tekin Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, sokaktaki insaatta yasanan kavga sonrasinda disari çikan H.K. elindeki pompali tüfekler etrafa tehditler savurmaya basladi.

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri süpheli sahsa elindeki silahi birakmasini ve teslim olmasini söyledi.

Ancak H.K. silahi dogrultunca polislerin açtigi ates sonrasinda omuzundan yaralandi.

Patlak lastikle ve yarali vaziyette kaçmaya çalisti

Polis ekipleri, durmasi için kamyonun lastigine de ates etti. Ancak sahis patlak lastikle ve omuzunda yarali sekilde bir süre daha kaçmaya devam etti. Artik ilerleyemeyecegini anlayan H.K. bir sokaga girmek istedigi sirada park halindeki araca çarparak durdu. Kaçmaya çalisan süpheli polis ekipleri tarafindan indirilerek gözaltina alindi. Çesitli suçlardan 16 sabikasi oldugu ögrenilen H.K. olay yerine gelen saglik ekiplerince hastaneye kaldirildi. Süphelinin hayati tehlikesi olmadigi ögrenilirken olaya iliskin baslatilan sorusturma sürüyor.

“Aracin lastiklerine 3 el ates edilmisti, bizde panikle çiktik”

Süphelinin yakalandigi yerde esnaf olan Murat Çanga, “Dükkandaydik biz. 3-4 el ates edildi. Biz de bir panikle çiktik. Eczanenin önünde polisler yere yatirmisti vatandasi. Kamyonet vardi zaten orada. 3 el ates edilmisti camdan lastiklerine falan. Çocuk bagiriyordu. Herhalde polise ates edilmis” seklinde konustu.



Polisin ates ettigi o anlar kameraya yansidi

Bahçelievler’de pompali tüfekli sahsin teslim olmasini söyledigi ve silahin dogrultulmasi sonucu ates açildigi o anlar kameraya yansidi. Cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde, sahsin küfürler ederek tehdit savurdugu, polisin ise uyarilarda bulundugu ve sonrasinda ise silahla ates edildigi görülüyor.
Kaynak: İHA