Çekmeköy'de Ogluna Uyusturucu Sattigi Iddia Edilen Kisileri Uyaran Baba Hayatini Kaybetti

Çekmeköy’de kavgada kalp krizi geçiren 1 kisi öldü, 1 kisi yaralandi, 3 kisi de gözaltina alindi. Çekmeköy’de çocuguna uyusturucu satmakla suçladigi kisileri uyaran baba çikan kavgada fenalasarak kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Olayda bir kisi de yüzüne isabet eden tornavida nedeniyle yaralandi. Ilçe ekiplerinin yetersiz kalmasi sonucu olay yerine Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ekipleri sevk edildi.

Çekmeköy'de Ogluna Uyusturucu Sattigi Iddia Edilen Kisileri Uyaran Baba Hayatini Kaybetti
Olay, 19.00 siralarinda Çekmeköy Nisantepe Mahallesi Ilgaz Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, sokak üzerinde bir adreste ikamet eden 36 yasindaki Serdar Bayir, çocuguna uyusturucu sattigini iddia ettigi komsusu Recep F.yi uyarmak için evine gitti. Bu sirada taraflar arasinda kavga çikti. Olaya Recep F.’nin oglu Muhammet ile akrabasi Nurettin S. de dâhil oldu. Edinilen bilgiye göre, Çikan kavgada gögsüne darbe alan Serdar Bayir olay yerinde fenalasti. Çevredeki vatandaslarin hastaneye götürdügü Serdar Bayir hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yakinlarinin, ölüm haberini almasinin ardindan mahallede tansiyon yükseldi. Aksamüzeri baslayan olay gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Polis ve Çevik kuvvet ekipleri mahallede genis güvenlilik önlemleri aldi.

Serdar Bayir’in tornavida ile vurdugu Nurettin F. yüzünden yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya müdahale etti. Polis ekiplerinin sayisinin az olmasi nedeniyle bölgeye Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ekipleri sevk edildi. Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ekipleri olay yerinde genis güvenlik önlemi aldi.

3 süpheli gözaltina alindi

Polis tarafindan yapilan çalismada olaya karistigi belirlenen Recep F. Nurettin S ve Seymen S. gözaltina alindi. Gözaltina alinan 3 süpheli emniyete götürüldü.

Olay yerindeki evlerde yangin çikti

Polisin olay yerindeki önlemi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasi sürerken olay yerindeki bazi evlerde yangin çikti. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan yaklasik 30 dakikalik çalisma sonrasinda söndürüldü. Polis ekiplerinin sokaktaki güvenlik önlemleri sürüyor.
Kaynak: İHA