AK Parti Siirt Milletvekili Ören, Pervari'de Incelemede Bulundu

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Pervari ilçesinde incelemede bulundu.

Ören, beraberindeki partililerle ilçede yapimi devam eden spor salonu ve belediye hizmet binasini yerinde inceledi, çalismalarla ilgili bilgi aldi.

Pervari'ye sportif etkinliklerin yapilabilecegi güzel bir eser kazandirildigini dile getiren Ören, merkez ve ilçelerde vatandaslarin yasam kosullarini iyilestirmek için çalistiklarini söyledi.

Spor salonu ve belediye hizmet binasinin faaliyete girmesiyle ilçede önemli bir eksikligin giderilecegini dile getiren Ören, sunlari kaydetti:

"Siirt'i her alanda kalkindirmaya devam ediyoruz. Merkez ve tüm ilçelerde tarim ve hayvanciliktan diger yatirim alanlarina kadar hizmetlerimiz sürüyor. Spor salonu olmayan tek ilçemiz Pervari'de yer sorunu çözüldükten sonra spor salonu yapimina baslandi. Projenin akabinde bir saha yapimina da baslanacak. Ilçemize hayirli olsun."

AK Parti Pervari Belediye Baskani Tayyar Özcan da alt ve üst yapi çalismalarina agirlik verdikleri ilçeye belediye hizmet binasi kazandirdiklarini belirtti.

Destek olan herkese tesekkür eden Özcan, "Iki katli, konferans ve toplanti salonlarindan olusan 1100 metrekarelik alanda yapilan binada son teknolojik cihazlar kullanilacak. Kaba insaati tamamlanan bina yakin zamanda hizmete girecek." diye konustu.

AK Parti Siirt Il Baskani Ekrem Olgaç da belediye baskanlariyla istisare halinde olduklarini aktararak, tarim ve hayvancilik ile diger alanlarda önemli hizmetlerin yapildigini aktardi.

Kaynak: AA