Diyarbakir'i Huzura Kavusturacak 'Narko Alan' Projesi Basladi

Diyarbakir’da polisin ‘Narko Alan’ projesi bin 200 polis ile basladi. 80 ayri uygulama noktasinda ekipler ara sokaklarda süpheli sahislar üzerinde arama yapti. Bir miktar uyusturucu maddesi ele geçirilirken, 1 kisi de gözaltina alindi.

Diyarbakir'i Huzura Kavusturacak 'Narko Alan' Projesi Basladi
Diyarbakir Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi’ne bagli ekipler, okul önleri ve çevresindeki park ile ara sokaklarda uyusturucu tacirlerine yönelik kenti huzura kavusturacak ‘Narko Alan’ projesi basladi.

Gece ve gündüz bin 200 polisin katilimiyla gerçeklesen uygulama Baglar, Yenisehir, Sur ve Kayapinar ilçelerinde basta olmak üzere 80 ayri noktada yapilirken, polisler ara sokaklarda süpheli sahislari, araçlari ve metruk binalari didik didik aradi. Hassas burunlu polis köpekleri de gerçeklesen uygulamada merkez Baglar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde bir kisi gözaltina alindi, yapilan araç aramalarinda ise bir miktar ’esrar’ uyusturucu maddesi ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, kentteki uyusturucu tacirlerine yönelik operasyonlarin her gün siklikla devam edecegini kaydetti.

Kaynak: İHA