Alternatif Bank'tan Harcarken Aninda Nakit Iadesiyle Kazandiran VOV Hesap

Alternatif Bank Bireysel ve Dijital Bankaciliktan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Gökay Dede: 'VOV Hesap sahibi müsterilerimiz, yüzde 19,5 avantajli hos geldin faizinin yani sira yaptiklari harcamalarda 500 liraya kadar aninda nakit iadesiyle harcarken de kazanmanin keyfini yasayacak'.

Alternatif Bank, VOV Hesap'la müsterilerine birbirinden avantajli firsatlar sunuyor.

Alternatif Bank'tan yapilan açiklamaya göre, VOV Hesapli olmak isteyenler, Alternatif Bank mobil uygulamasini indirip görüntülü görüsmeyle hesabini kolayca kullanmaya baslarken, yüzde 19,5 hos geldin faiz avantajindan faydalaniyor.

VOV Hesap sahipleri ayrica, hesap kartlari ile yaptiklari alisverislerden 500 liraya kadar aninda nakit iadesiyle harcarken de kazaniyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Alternatif Bank Bireysel ve Dijital Bankaciliktan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Gökay Dede, sunlari kaydetti:

"Alternatif Bank olarak bireysel bankaciliga yaptigimiz yatirimlarla müsterilerimize deger yaratmak, kusursuz bir bankacilik deneyimi yasatmak vizyonuyla hareket ediyoruz. Artik dileyen herkes, Alternatif Bank mobil uygulamasini cep telefonuna indirip görüntülü görüsmeyle dakikalar içinde bankamiz müsterisi olabilecek. Ayni anda VOV Hesabi'ni kullanmaya baslayarak hem harcarken hem de birikim yaparken kazanacak. VOV Hesap sahibi müsterilerimiz, yüzde 19,5 avantajli hos geldin faizinin yani sira yaptiklari harcamalarda 500 liraya kadar aninda nakit iadesiyle harcarken de kazanmanin keyfini yasayacak. VOV Hesap ile müsterilerimize ihtiyaçlarina uygun, her durumda kazanacaklari Alternatif Bank ayricaliklarini sunmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA