Galatasaray Ile SIXT Arasinda Yeni Forma Sponsorlugu Anlasmasi

Yillik 29 milyon lira olan mevcut anlasma, 50 milyon lira bedelle 2+3 yilligina yenilendi Sarikirmizili kulüp, stat isim hakki anlasmasinin ise ekim ayinda imzalanacagini duyurdu.

Galatasaray Kulübü, forma gögüs ve sirt sponsorlugu için araç kiralama firmasi SIXT ile yeni bir anlasma saglandigini duyurdu.

Sari-kirmizili kulüpten yapilan açiklamada, daha önce SIXT rent a car Türkiye ve Magdeburger Sigorta ile yillik 29 milyon lira karsiligi imzalanmis olan anlasmanin, 50 milyon lira bedelle 2+3 yilligina yenilendigi belirtildi.

Açiklamada, su ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulumuzun seçim döneminde stat ve forma sponsorluklari ile ilgili vermis oldugu taahhütlerin geregi olarak forma gögüs ile sirt sponsorluklari için, ticari unvani gizlilik geregi açiklanamayan bir baska firmayla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk bir projeksiyon üzerinde anlasilmis ve anlasilan mali sartlar, SIXT Türkiye ile imzalanan sözlesmedeki rüçhan hakki uyarinca öncelikle kendilerine teklif edilmistir. Bu teklifin kabul edilmesi üzerine, sirketimiz ile SIXT Türkiye arasinda, 2021-2022 futbol sezonundan baslamak kaydiyla son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezonluk 249 milyon 350 bin lira+KDV bedelle anlasma saglanmistir. Bu anlasma kapsaminda, forma gögüs ve sirt için belirlenen sponsorluk bedeli, sezonluk 29 milyon lira+KDV'den, sezonluk ortalama 50 milyon lira+KDV'ye yükseltilmistir."

Öte yandan Galatasaray Kulübü, seçim dönemindeki taahhütlere uygun olarak stat isim sponsorlugu anlasmasinin imza töreninin ise ekim ayi içerisinde gerçeklestirilecegini ilan etti.

Kaynak: AA