Sünnet Dügününde Kullanmak Üzere Yola Çiktigi Otomobil Alev Alev Yandi

Istanbul’dan Eskisehir’e yegeninin sünnet dügünü için yola çikan otomobil sürücüsü otoyolda ilerlerken dügün arabasi olarak kullanacagi aracin motor kismindan bir anda dumanlar yükseldi. Araç sürücüsü korku ve panikle kendini disari atarken alev alev yanan otomobil kullanilamaz hale geldi.

Sünnet Dügününde Kullanmak Üzere Yola Çiktigi Otomobil Alev Alev Yandi
Olay, saat 06.00 siralarinda E-5 Karayolu Zeytinburnu mevkii Topkapi istikametinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, 07 L 1130 plakali otomobil sürücüsü Ceyhun Sentürk, Istanbul’dan Eskisehir’e yegeninin sünnet dügünü için yola çikti. Otoyol üzerinde seyir halindeyken sünnet dügününde kullanacagi otomobilin motor kismindan henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda dumanlar yükseldi. Otomobil sürücüsü Sentürk, korku ve panikle kendini disari atarak durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Itfaiye ekipleri alev topuna dönen araçtaki yangini kontrol altina alirken otomobil ve içerisindeki kiyafet yüklü bavullar adeta küle döndü.

Yol üzerinde yardim istese de kimsenin durmadigini ifade eden Ceyhun Sentürk,

"Motor bölümünden alev aldi. Aracin arizasi yoktu, araçta tektim. Alev aldigini görünce tabiki panik haliyle insan kendi arabasindaki yangin tüpünü unutuyor. Bir de soför koltugunun arkasindaydi, insanlarimiza el ettim yangin tüpü için ama kimse durmadi. Itfaiye elinden geldigince çabuk geldi. Ama tabi onlarda geldiginde artik yapacak bir sey yoktu, araba zaten çoktan alev almisti. Bende herhangi bir yaralanma yok.’’ diye konustu.

Yangin nedeniyle otoyolda uzun araç kuyruklari olusurken alev alev yanan otomobil çekici yardimiyla kaldirildi. Yanginin çikis nedenine iliskin inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA