CHP Genel Baskan Yardimcisi Öztunç, Aksaray'da Partililerle Bir Araya Geldi Açiklamasi

'Türkiye'nin ikinci yüz yilinda Millet Ittifaki'nin ve CHP'nin dönemi basliyor'.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Ali Öztunç, "Türkiye'nin ikinci yüz yilinda Millet Ittifaki'nin ve CHP'nin dönemi basliyor." dedi.

Öztunç, partisinin 98. kurulus yil dönümü kapsaminda çay bahçesinde düzenlenen programda yaptigi konusmada, seçimlerin en geç 2023 yilinda gerçeklestirilecegini söyledi.

Öztunç, sunlari dile getirdi:

"Türkiye'nin ikinci yüz yilinda Millet Ittifaki'nin ve CHP'nin dönemi basliyor. Artik CHP iktidara geliyor, bizler de çalismalarimizi son sürat buna göre sürdürüyoruz. Örgütlerimiz, her üyemiz ve Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu çalisiyor. CHP, bu vatani kurtaranlarin ve kuranlarin partisi. Bu parti Içisleri Bakanligina gidilerek bir dilekçe verilip 20-30 kisinin imzasiyla kurulmus bir parti degil.

CHP, Mustafa Kemal Atatürk'ün iki büyük eserinden birisidir."

Öztunç, Türkiye'nin sorunlarinin her geçen gün daha da büyüdügünü savundu.

Gübrenin fiyatinin 3 kat arttigini, mazotun ve diger girdi fiyatlarinin da arttigini ifade eden Öztunç, sunlari kaydetti:

"Çiftçi hasadini yaptiginda elinde ve avucunda hiçbir sey kalmiyor, çiftçi perisan. Artik ekmek ve biçmekten vazgeçiyor çünkü ektigi biçtigini karsilamiyor. Isçilerimiz geçinemiyor. Aldigi maas yetmiyor. Memur aldigi maasla geçinemiyor. Emekli perisan durumda. Aldigi maas kus oldu neredeyse. Ülkemizde fiyatlarin nasil arttigini görüyorsunuz. Bir markete girip bir poset malzeme aliyor vatandas, 400-500 lira ödüyor. Millet perisan, ekonomik krizin altinda eziliyor."
Kaynak: AA