Artvin'de Okul Öncesi Ve Birinci Sinif Ögrencilerinin Okula Uyum Egitimleri Basladi

Artvin Milli Egitim Müdürü Fahri Acar, okul öncesi ve birinci sinif ögrencilerinin okula uyum egitiminin baslamasi dolayisiyla Arhavi ilçesinde bir okulu ziyaret etti.

Ilçedeki Fatih Sultan Mehmet Ilkokulunu ziyaret eden Acar, okul bahçesinde ögrenci ve ögretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Acar, burada yaptigi konusmada, yeni egitim ögretim yilinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Acar, 2 yila yakin bir salgin sürecinin ardindan yeniden ögrencilere ve okullara kavusmanin heyecanini yasadiklarini ifade ederek, "Umuyoruz ki bu yil hastaligi ve felaketleri konusmadigimiz, sadece egitim ögretime odaklandigimiz saglik ve basarilarla geçen bir egitim ögretim yili olur. Bu duygu ve düsüncelerle sevgili yavrularimiza okullarimiza hos geldiniz diyorum." dedi.

Acar, daha sonra ilçede 22 Temmuz'da yasanan sel felaketinden etkilenen ögrenci ve ögretmenler için Milli Egitim Bakanligi tarafindan saglanan kirtasiye malzemelerini ögretmenlere teslim etti.

Acar, yasanan sel felaketinde hasar gören ve yürütülen çalismayla kisa sürede egitim ögretime hazir hale getirilen Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Arhavi Nurettin Çarmikli Anadolu Imam Hatip Lisesi binalarinda incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA