TEM'in Istanbul Yönü 4,5 Saat Sonra Trafige Açildi

Bolu’da, 1 kamyon ile 3 tirin karistigi zincirleme trafik kazasinda ulasima kapatilan TEM’in Istanbul yönü araçlarin yoldan kaldirilmasiyla 4,5 saat sonra yeniden trafige açildi.

TEM'in Istanbul Yönü 4,5 Saat Sonra Trafige Açildi
Kaza, saat 18.30 siralarinda TEM otoyolunun Çaydurt mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine seyir halinde olan Kaya Yazicioglu yönetimindeki kum yüklü 06 BYC 271 plakali kamyon, yol yapim çalismasinin oldugu noktada önce Orhan Yildiran idaresindeki 08 K 7120 plakali tira sonra da Hüseyin Barcatayin idaresindeki 27 PM 820 plakali tira hizla çarpti. Kamyonun çarptigi tir da önündeki Mustafa Kiliç yönetimindeki kireç yüklü 06 GD 4773 plakali tira çarpti. Ön kismi çarptigi misir yüklü tirin dorsesinin altina giren kamyonun sürücüsü Kaya Yazicioglu olay yerinde hayatini kaybetti. Kazada Hüseyin Barcatayin agir yaralanirken, tir sürücüsü Mustafa Kiliç hafif sekilde yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida 112 acil, jandarma, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalelerinin ardindan tedavileri için hastaneye götürüldü.

Kaza sebebiyle ulasima kapanan TEM Otoyolu’nun Istanbul istikameti araçlarin kaldirilmasinin ardindan 4,5 saat sonra yeniden trafige açildi.
Kaynak: İHA