Kahramanmaras'tan Yangin Bölgesine Teknik Malzeme Ve Koruyucu Destegi

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi orman yanginlariyla mücadelenin devam ettigi Mugla ve Isparta’ya teknik malzeme ve koruyucu ekipman destegi sagladi.

Kahramanmaras'tan Yangin Bölgesine Teknik Malzeme Ve Koruyucu Destegi
Büyüksehir belediyesi, yurt genelindeki birçok sehirde meydana gelen yangin afetlerine karsi destegini sürdürüyor. Osmaniye ve Antalya bölgesine ekip sevk eden ve bölgedeki yanginlardan olumsuz etkilenen canlilara medikal malzeme ve mama desteginde bulunan büyüksehir belediyesi, bu kez Mugla ve Isparta sehirlerine yardim araci sevk etti. Bölgenin ihtiyaçlarinin tespiti ardindan hazirlanan malzemeler arasinda; kask lambalari, yanmaz itfaiye üniformalari, botlar, medikal malzemeler ve arazi kiyafetlerinin yani sira yanginlar sirasinda kullanilmasi adina kisisel koruyucu malzemeler de yer aliyor.

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keles, “Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi olarak yola çikarmak üzere hazirladigimiz yardimlar, kahramanlarin kisisel koruyucu malzemeleriyle ilgili. Orada ekiplerimizin verimli çalismasi ve kendilerini korumalari için bu yardimlar son derece önemli. Arkadaslarimiz ihtiyaçlari belirlediler ve onlarin koordinasyonunu yaptilar. Ben buradan yanginlarda gerçekten kendilerini büyük bir tehlikeye atarak fedakarca çalisan kardeslerimizi, kahramanlarimizi selamliyorum. Onlara bir nebze katkida bulunabilmenin mutlulugu içerisindeyiz” dedi.

Kaynak: İHA