Bolu'da 4 Bloklu Apartmanin Çatisi Alev Alev Yandi

Bolu’da, 4 bloklu bir apartmanin çatisinda çikan yangin çok sayida itfaiye ekibinin 1,5 saatlik çalismasi sonucu güçlükle söndürüldü.

Bolu'da 4 Bloklu Apartmanin Çatisi Alev Alev Yandi
Yangin, saat 19.00 siralarinda Sümer Mahallesi 2843. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde 4 bloktan olusan apartmanin çatisinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin kisa sürede rüzgarin da etkisiyle tüm bloklarin çatisini sardi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Apartman bosaltildi

Yanginin çiktigi apartmandaki vatandaslar evlerinden tahliye edildi. Ekipler, çatilardan düsen kiremitlerin insanlara zarar vermemesi için sokagin her iki girisini de emniyet seridiyle kapatti. Korku dolu anlarin yasandigi yangindan apartmanda yasayan vatandaslar çalismalari gözyaslari içinde izledi. Bazi vatandaslar ise yangina ragmen evlerine girerek balkondaki esyalarini toplamaya çalisti.

Yangin itfaiye ekiplerinin yaklasik 1,5 saatlik çalismasi sonucu kontrol altina alindi. Sogutma çalismalarinin devam ettigi yanginin çikis sebebinin belirlenmesi için inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA