Vahsi Cinayete Kurban Giden Azra Topraga Verildi

Antalya’da kaybolduktan 5 gün sonra cinayete kurban gittigi anlasilan ve cesedi parçalanmis sekilde ormanda bulunan üniversite ögrencisi 21 yasindaki Azra Gülendam Haytaoglu, memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde topraga verildi.

Vahsi Cinayete Kurban Giden Azra Topraga Verildi
Antalya Adli Tip Kurumundaki otopsisinin ardindan yakinlari tarafindan teslim alinan Hatyaoglu’nun cenazesi, tören için Dervispasa Mahallesinde bulunan eski Dervispasa Ortaokulu bahçesine getirildi.

Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcisi Mücahit Demirtas, baba Mustafa Haytaoglu’na bassagligi diledi, onu teskin etmeye çalisti.

Üzerine Türk bayragi örtülen tabuta, ablasi Ezgi Tugba Haytaoglu, Akdeniz Üniversitesi Iletisim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ögrencisi kardesi için mezuniyet cübbesi serdi. Cenaze namazinin ardindan genç kizin naasi, Durmussofular köyündeki mezarlikta defnedildi.

Cenaze törenine Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz, Osmaniye milletvekilleri, kaymakamlar, belediye baskanlari ve Azra’nin yakinlari ile kalabalik bir topluluk katildi.

Antalya’da gazetecilik bölümünde üniversite ögrencisi olan 21 yasindaki Azra Gülendam Haytaoglu’nun cesedi kaybolduktan 5 gün sonra ormanlik alanda parçalanmis sekilde bulunmus, olayla Antalya’da yasayan 48 yasindaki Mustafa Murat Ayhan isimli kisi tutuklanmisti.
Kaynak: İHA