GKV'liler Hamlelerini Yapti Çifte Sampiyonluk Kazandi

Gaziantep Gençlik Spor Il Müdürlügü, Gaziantep Satranç Il Temsilciligi ve Sehitkamil Belediyesi tarafindan “Hamleni Yap" slogani ile düzenlenen satranç turnuvasinda iki farkli kategoride sampiyonluk kazanan GKV Özel Okullari ögrencileri Dila Baloglu ve Beren Kalyoncu ödüllendirildi.

GKV'liler Hamlelerini Yapti Çifte Sampiyonluk Kazandi
Gaziantep Gençlik Spor Il Müdürlügü, Gaziantep Satranç Il Temsilciligi ve Sehitkamil Belediyesi tarafindan Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçeklestirilen, Gaziantep Küçükler ( 7-12 yas ) ve Gaziantep Yildizlar ( 13-18 yas ) Satranç Turnuvasinda, Gaziantep genelinden yaklasik 110 sporcu katildi.

2 gün süren yarismada Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari ögrencilerinden 9. Sinif ögrencisi Dila Baloglu 14 Yas Kizlar Kategorisi Il Birincisi, 5. Sinif ögrencisi Beren Kalyoncu 10 Yas Kizlar Kategorisi Il Birincisi oldu. Derece alan sampiyon ögrencilerin ödülleri, basari belgeleri ve sampiyonluk madalyalari Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki tarafindan takdim edildi. Ögrencileri kutlayan Tiryaki basarilar diledi.
Kaynak: İHA