Kösk Belediyesi Uzundere Mahallesi'nin Yollarini Yeniliyor

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, mahalle içi yollarinin kalitesinin arttirilmasi ve ulasim aginin genisletilmesi amaciyla Uzundere Mahallesi’nde parke tasi yenileme çalismasini baslatti. Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yürütülen çalismada ekipler, Uzundere Mahalle merkezinde bulunan en islek yolun parke tasi söküm islemine basladi.

Kösk Belediyesi Uzundere Mahallesi'nin Yollarini Yeniliyor


Kösk Belediyesi olarak ilçenin yasam kalitesinin arttirma ve refahini yükseltme hedefi ile yol aldiklarini ifade eden Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, “Fen Isleri Müdürlügüm ile birlikte mahallelerimizin ihtiyaç önceligi durumu önceligiyle yaptigimiz programlar neticesinde ekiplerimiz bu gün Uzundere Mahallesinde parke tasi söküm çalismasina basladi.

Uzundere Mahallemizin en islek ana yolu diyebilecegimiz Uzundere Köprüsünden mahalle camiine kadar olan mesafedeki yolumuzun durumu gerek hemsehrilerimiz için gerekse araçlarimiz için yeterli kalitede degildi. Meclis Üyemiz Mehmet Tan ve muhtarimiz Sahap Bayan ile yaptigimiz istisareler neticesinde bu yolumuzun parke tasini yenileyerek, Uzundere mahallemizin en islek yolunun ulasim kalitesini arttirmayi hedefledik ve bu gün itibariyle çalismamiza basladik. Uzundereli hemsehrilerimize hayirli olsun” diye konustu.



Parke tasi yenileme çalismasindan duyduklari memnuniyeti dile getiren Uzundere Mahalle Muhtari Sahap Bayan, Baskan Nuri Güler’e ve Kösk Belediyesi ekiplerine çalismalardan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA