Dumlupinar Sehitligi'nde Motivasyon Egitimi

Kütahya’nin Dumlupinar ilçesindeki 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda, çocuklara yönelik motivasyon egitimi etkinligi yapildi.

Dumlupinar Sehitligi'nde Motivasyon Egitimi
Dumlupinar Kaymakamligi tarafindan organize edilen ve Ögretim Görevlisi Kudret Armagan tarafindan motivasyon tirinda gerçeklestirilen egitim etkinligi, çocuklar ve velileri tarafindan ilgiyle izlendi.

Motivasyon egitimine katilan 6 yasindaki Merve Berra Dumlu, hayallerini yazip uçurdugunu söyledi.

Annesi Elif Dumlu ise Dumlupinar ilçesine gelen motivasyon tirindaki egitime iki kizi ile katildigini belirterek, çok mutlu olduklarini ifade etti.

Izmir’den Dumlupinar’a misafir gelen Duru Demirok (8), motivasyon egitimi aldigini ve çok eglendigini söyledi.



Motivasyon egitimine katilan 11 yasindaki Nisanur Dumlu, “Bugün ilçemize Motivasyon tiri geldi. Çok memnun olduk, hocamiza tesekkürü ediyoruz” dedi.

Motivasyon tirinin ilk döneminden itibaren sahitligini yaptigini belirten Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Saphane Meslek Yüksek Okulu (MYO) Ögretim Görevlisi Canan Armagan, “Motivasyon Tiri hayalinin gerçeklestigi günden bu yana esim Kudret Armagan’in yaninda olmaya özen gösterdim. Bu asamadan sonra da bu projenin bir parçasi olmaktan çok büyük gurur duyuyorum” seklinde konustu.

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksek Okulu (MYO) Insan Kaynaklari Bölümü Ögretim Görevlisi Kudret Armagan, Dumlupinar ilçesinde gerçeklestirilen motivasyon egitimi sonunda yaptigi açiklamada, “Dumlupinar’daki çok degerli ögrencilerimizle iletisim ve motivasyon dolu bir etkinlik gerçeklestirdik. Bu yolculuga en basindan beri gönülden destek veren Kütahya Valisi Ali Çelik’e tesekkür ediyoruz. Bu günkü yolculugumuzda minik gönüllere dokunduk ve onlarin motivasyonunu yükseltmeye çalistik. Yeni ögretim dönemine farkli bir motivasyonla baslayacaklarina inaniyorum. Ülkemizin farkli bölgelerinden gelen ögrencilerle de bir arada olma firsati bulduk. Hem zafer coskumuzla hem de motivasyon egitimindeki uygulamalarla çok güzel bir etkinlik oldu. Motivasyon tiri yollarda olmaya devam edecek” diye konustu.

Dumlupinar ilçesinde gerçeklestirilen motivasyon egitimini, Dumlupinar Kaymakami Salih Sak, AK Parti Kütahya milletvekilleri Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler ile Kütahya AK Parti Il Baskani Sebahattin Ceyhun da ziyaret etti.
Kaynak: İHA