Kocaali Belediyesi Meclisi Üyeleri, Huzur Haklarini Yangin Magdurlari Için Türk Kizilay'a Bagisladi

Kocaali Ilçe Belediye Meclisi üyeleri, orman yanginlarindan olumsuz etkilenen vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için agustos ayi huzur haklarini Türk Kizilay'a bagisladi.

Belediye Baskani Ahmet Acar, agustos ayi meclis toplantisinda yaptigi konusmada, ülkenin zor zamanlardan geçtigini söyledi.

Birçok ilde orman yanginlarinin çiktigini belirten Acar, "Devletimiz tüm imkanlari ve kabiliyetleriyle sahada. Umut ediyoruz ki bu yanginlar, en kisa sürede söndürülerek hayatimiz normale dönecek. Cigerlerimizin tekrar oksijen solumasi için ormanlarimizi yeniden yesertecegiz. Yesertirken de milletimizin yaptigi mücadeleyi asla unutmayacagiz." dedi.

Acar, bu felaketlerin bir daha gelmemesi için ellerinden geleni yapacaklarini vurgulayarak, ormanlari cani pahasina korumak isterken ölen Yasar Cinbas, Erdal Tovka, karinca misali atese su tasiyan Yasin Akdemir ile mücadele veren diger kahramanlari asla unutmayacaklarini kaydetti.

Kocaali'nin ve çok degerli meclis üyelerinin, her zaman üzerine düseni yaptigini dile getiren Acar, "Geçmis aylarda Filistin için bagis yapmistik. Bu ay huzur haklarimizi Kizilay'imizin baslattigi 'Canimiz Yaniyor Atesi Birlikte Söndürelim' kampanyasinda kullanilmak üzere bagisliyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA